zondag 20 december 2020

Vanuit de bestuurskamer van de voetbal

Een bizar jaar!

Dat mag 2020 gerust genoemd worden. De corona heeft hier, en dat zal u niet
verbazen, een flinke vinger in de pap gehad. Menselijk leed, eenzaamheid en niet vrij kunnen bewegen zijn hiervan enkele trieste voorbeelden van. Dan is het stilleggen van de vorige-  en huidige  competitieseizoen van de voetbal eigenlijk maar onbelangrijk. Maar toch ook onze leden willen weer graag een balletje trappen, hetzij in training- dan wel in competitieverband. 

Samen sporten en elkaar weer gewoon spreken zijn de dingen die gemist worden. We zullen zeker ons best doen, zodra dit weer kan, hier gehoor aan te geven.

De ledenvergadering is 23 november jl. geweest. Een bijzondere ledenvergadering omdat deze voor het eerst digitaal gehouden werd. Er waren met 35 leden aanwezig.  We hebben een trouwe achterban, zowel de leden maar ook de sponsoren steunen onze vereniging in deze moeilijke tijd. Hartverwarmend is dan ook de spontane actie van enkele leden voor ‘een rondje voor de club’, om onze club financieel extra te ondersteunen, maar ook de vele nieuwe sponsors, welke door onze sponsorcommissie zijn binnengehaald wil ik dan ook graag benoemen.  Ik ben blij dat we ons bestuur versterkt hebben met Ruben Eikenaar, hij gaat het materiaalbeheer doen en zit tevens in het jeugdbestuur, met Jorry veldhuis, hij neemt de jeugdafdeling onder zich, Erik Bos gaat nog 3 jaar als secretaris van de voetbal verder. 

Afscheid hebben we genomen van Erik Schonewille, Thijs Hulsmann(beide bestuursleden), Pauline Logtenberg (secretariaat), Charl Hulsmann (leider/trainer 3e elftal), Robert Krul (trainer jeugd) en Erik van Dam (leider 1e elftal). 

Allemaal heel erg bedankt wat jullie voor onze club gedaan hebben!

Tevens hebben we ook het contract met de huidige hoofdtrainer Marc Helderman met een jaar verlengd. Marc zal ook het seizoen 2021/2022 onze hoofdtrainer zijn. Wij zijn erg tevreden over de huidige samenwerking met de trainer.

Verder hoop ik jullie weer snel te zien op ons mooie sportpark en dat de competitie weer snel van start kan gaan, gezien de voorspellingen ben ik minder positief.

Blijf gezond en pas goed op een ander!

Ik wens een ieder mooie feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Gr

Robert Hulsmann.

Voorzitter V.V. Wijthmen.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten