zaterdag 18 mei 2024

Eém Bieproaten op 18 april 2024


En dan zitten wij met eém bieproaten alweer in de maand mei met op woensdag 29 mei een leuk busreisje/uitje in het verschiet. Wij staan met deze groep alweer voor de vakantieperiode

Onze voorlaatste eém bieproaten was op 18 april. Wat hebben wij weer genoten van een “gewoon” Hollandse maaltijd. Groentesoep, bloemkool,boontjes, gekookte aardappelen en een lekker ouderwetse grote gehaktbal. Afgesloten met een lekker toetje wat er erg feestelijk uit zag.

Chapeau aan de koks !


Ook voordat de warme maaltijd begon hoorden wij al geluiden dat de mensen hier zo'n zin in hadden, of zoals het meisje in de reclame van tv zo mooi altijd zegt; “hier heb ik zin in in!”De mensen genoten, dronken er een glaasje fris,biertje en of een wijntje erbij.

Ik zag al menig blosjes op de wangen bij enkele dames, lekker genieten met z'n allen. Hier doen wij het toch allemaal voor?!Wij beginnen op 12 september weer met een gezellige middag/bingo.

Praten wij dan weer even bij over de vakantie en uiteraard de Grassparty.

Aanvang 15.00 tot 18.30 uur. Wij vragen geen bijdrage, maar willen wel graag weten wie er allemaal komen i.v.m. vervoer en inkoop. Opgeven kan bij Ingrid Meiberg 06-51206244 door middel van een whatsapje en of een belletje.

 

Hopelijk komt deze Elshofbode nog net voor 29 mei uit, wanneer wij met de bus naar Pantropica gaan. Mensen die zich al hebben opgegeven verzoeken wij om 12.45 uur bij de Elshof te zijn. De bus vertrekt echt om 13.00 uur. De terugkomst zal zo rond 18.30 uur zijn. Kosten € 20,00 p.p.

Dit is inclusief busreis, entree, 2 x koffie met een gebakje, 1 consumptie, pannenkoek en een presentje. Opgeven kan nog voor 29 mei bij Thera  Hülsmann 06-52282741.


Komt deze Elshofbode net na die tijd uit, rest mij iedereen een hele fijne vakantieperiode te wensen namens alle leden van de werkgroep;

Wonen met zorg

Ingrid Meiberg

 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten