zaterdag 26 oktober 2013

ELSHOFBODE HEEFT EIGEN WEBLOG!!!


****** Belangrijke mededeling ******

 

Hierbij maken wij u bekend, met gepaste trots,de nieuwe WEBLOG, van de Elshofbode!!!

 Voor alle duidelijkheid, het boekje de Elshofbode blijft gewoon bestaan. Zodra deze weer wordt uitgebracht, kunt u echter alle artikelen ook op de weblog lezen. Het grote voordeel hiervan is dat diegene die de Elshofbode niet in de bus krijgt, alles kan lezen op het internet. En we gaan natuurlijk mee met de tijd! Alle actualiteit is direct te lezen. Zo waren tijdens de Grassparty de foto’s al te zien van de trekker- en motorrit. 

Daarnaast komt het regelmatig voor, dat wij het verzoek krijgen een berichtje te plaatsen, maar dat te laat is voor de eerst komende uitgaven van de Elshofbode.

Voor diegene die niet precies weet wat een weblog, of blog is. Een weblog is een eenvoudige pagina op het internet. Hierop kunnen dagelijks berichtjes worden gezet. Het mooie hiervan is dat de berichten, foto’s, filmpjes of audio kunnen bevatten. En je bent altijd actueel met het plaatselijke nieuws. Wij doen dit als redactie echter naast ons gewone werk, dus u zult begrijpen dat het niet elk uur ververst gaat worden.


De weblog heeft de mogelijkheid dat u zich (gratis) kunt abonneren op de Elshofbode. Dit betekent dat zodra er iets nieuws wordt geplaats u dat berichtje in uw mailbox krijgt. Ga hiervoor naar de onderzijde van de pagina en vul daar uw emailadres in. Het abonnement is ook gemakkelijk weer te verwijderen.

Aan de rechterzijde zijn alle geplaatste artikelen,  op datum,  nogmaals te lezen.Naast de zogenaamde hoofdpagina, Elshofbode Home, is er ook een Agenda aanwezig en kunt u lezen wat er binnen onze gemeenschap allemaal op de planning staat. En wellicht komen hier nog meer tabbladen bij, want het is nog volop in ontwikkeling.

Dit bericht komt ook op de Weblog te staan. En het mooie van een weblog is dat U reactie kunt geven wat u ervan vindt. Onderaan het bericht kunt u klikken op, opmerkingen en uw reactie geven. En daar zijn wij nu zo benieuwd naar. Wat vindt u van dit initiatief, heeft u ideeën, commentaar of gewoon een leuke foto?

laat het ons horen en kijk op www.elshofbode.nl !!!


Met vriendelijke groet,
De redactie
Minoes, Daniëlle, Janny en Marianne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten