zaterdag 19 oktober 2013

Uit de bestuurskamer van de voetbalEerst een aankondiging!!!!!!!

Algemene ledenvergadering 
VV Wijthmen 
31 oktober 2013.


Tweede aankondiging!!!!!

We zijn nog steeds op zoek naar een algemeen secretaris voor het bestuur.

Dus wanneer je iemand weet die we kunnen benaderen voor deze functie geef die tip dan door aan een bestuurslid. Misschien wil je het zelf wel. Schroom dan niet dit door te geven.

Het seizoen is inmiddels in volle gang met wisselende resultaten. Na de warme zoemer en de warme september maand is het even wennen aan de regen en de lagere temperaturen.
De gemeente is begonnen met de aanleg van de veldverlichting op het 2e veld. De bekabeling is getrokken en de aanpassingen in de meterkast en schakelkast zijn klaar of bijna klaar. Nu de verlichting zelf nog. Laatste berichten vanuit de gemeenten geven aan dat dat op zijn vroegst 7 of 8 november wordt, maar vermoedelijk zelfs week 46. Even geduld dus nog.
De 7 x 7 voor 45 jaar en ouder is opgepakt en inmiddels ook gestart. Het eerste toernooitje bij VSW was een succes en ook de nieuwe doeltjes voor wedstrijdjes van de jongste jeugd (4 x 4) worden goed gebruikt. 

Het nieuwe vrijwilligersbeleid is van start gegaan. Verschillende leden hebben zich opgegeven voor een taak, maar een stuk of 40 leden en ouders van jeugdleden nog niet. Zij zullen gevraagd worden een taak uit te voeren.
We zijn nog steeds op zoek naar een algemeen secretaris en ook het jeugdbestuur heeft behoefte aan versterking.Wanneer je dus denkt “Dat is iets voor mij” meld je dan aub aan bij één van de bestuursleden. Dan heeft het bestuur weer een zorg minder. 

Ook scheidsrechters kunnen we nog steeds goed gebruiken. Zonder leidsman geen wedstrijd. Ben je de persoon die het wel ziet zitten om wedstrijden te fluiten bij vv Wijthmen? Of ken je iemand in uw omgeving die interesse heeft in het fluiten van wedstrijden? Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring heeft met het fluiten van wedstrijden.
Vv Wijthmen biedt alle aspirant scheidsrechters een KNVB cursus aan voor een opleiding tot scheidsrechter. Daarnaast stellen wij de passende kleding voor de scheidsrechters ter beschikking. Ben je of ken je iemand die bereid is tot het fluiten van wedstrijden neem dan contact op met het bestuur.

Wanneer je nu denkt “de voorzitter vervalt in herhalingen” dan is dat voor de bovenstaande oproepen helaas een feit. Deze functies moeten vervuld worden. Dat maakt het een stuk makkelijker voor het bestuur, jeugdbestuur en wedstrijdsecretaris. Ook de leden die dit nu al op hun bordje hebben dan meer lucht en kunnen hun functies nog beter vervullen dan ze nu al doen.
De organisatie van de Wijthmenerplasloop is inmiddels ook weer in volle gang. De loop wordt gehouden op zaterdag 11 januari. Noteer deze datum alvast in de agenda. En heel Wijthmen loopt mee toch!!!

Voetbal met respect en veel plezier tijdens de wedstrijden.

Frans Kerkum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten