zaterdag 19 oktober 2013

Zomerpret ook in de wintermaanden


Als ik boven dit stukje zou schrijven nieuws van de volleybalvereniging Wijthmen loop ik het risico dat verschillende lezers direct overgaan naar de volgende blz. Waarom deze titel? Met name in Wijthmen wordt er in aanloop naar de zomer fanatiek gevolleybald. Het pinkstertoernooi is al jaren een groot succes en ook de zomeravondcompetitie heeft niet te klagen over een gebrek aan fanatieke sporters.Over het algemeen zijn dit allemaal liefhebbers van het spelletje, maar geen lid van een volleybalvereniging.


Bij het bestuur is het idee opgekomen om in de wintermaanden deze liefhebbers tegemoet te komen met een toernooi op de vrijdagavond. Iedereen mag meedoen vanaf 16 jaar leden en niet leden.
Het is een experiment wat we tot de kerst twee maal willen uitproberen en wel op  
1 november en 13 december.
 
Als het een succes wordt gaan we er in 2014 mee door.


Heb je zin om te volleyballen kom dan op 1 van deze avonden naar de Elshof. Je meldt je individueel aan tussen 19.30 uur en 19.45 uur. De wedstrijdleiding maakt de teams. Er kunnen maximaal 4 teams ingedeeld worden. Om 20.00 uur begint de eerste wedstrijd. Rond 22.30 uur is de laatste wedstrijd gespeeld.
Leden kunnen gratis mee doen en niet-leden betalen 3 euro.
Hoort volleyballen bij de zomer of is het ook in de winter leuk? 
We gaan het zien.

Vragen? 
Ankie van Leeuwen; ankievvwijthmen@kpnmail.nl

Bestuur volleybalvereniging Wijthmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten