zondag 2 februari 2014

Nieuw logo op auto Tafeltje DekjeWijZ is vanaf 1 januari een onderdeel geworden van de Dimence Groep. Voor de organisatie is dit een belangrijke verandering, maar Zwollenaren zullen daar op het eerste gezicht weinig van zien: De naam WijZ en de activiteiten en diensten blijven immers gewoon bestaan. 

Wie beter kijkt kan vanaf nu echter een kleine verandering zien. Het logo van WijZ is voorzien van een extra kleur. Het is de kleur blauw die de stichtingen van de Dimence Groep via hun huisstijl verbindt. Tafeltje Dek je heeft haar nieuwe bestelwagen voorzien van dit nieuwe logo.
Tafeltje Dek Je is de maaltijdservice van WijZ. Deze dienstverlening is bedoeld voor mensen die zelf niet meer kunnen koken. Vrijwilligers bezorgen vries verse maaltijden bij hen thuis. 

Met ingang van midden januari doen zij dat met een gloednieuwe bestelbusDeze bus is voorzien van de huisstijl van Tafeltje Dek Je en het gewijzigde logo van WijZ. 
De kleur blauw is toegevoegd aan het bekende kleuren van WijZ. Die wijziging komt voort uit een afspraak tussen de stichtingen die deel uitmaken van de Dimence Groep. De 7 divisies maken in hun huisstijl gebruik van dezelfde kleur blauw; een visuele onderstreping van hun verbondenheid.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten