zondag 2 februari 2014

Uit de bestuurskamer van de voetbal
In de week van 6 januari bereikte ons het bericht dat Martin Jansen of Lorkeers was overleden. Aan alle onzekerheid was een eind gekomen. Wij zullen Martin missen. Hij was een fijn mens. Wij wensen de familie sterkte de komende tijd.

Verder moet ik mijn excuses maken aan de  vrijwilligers die al jaren een kerstpakket ontvingen. Dit jaar hebben we dit niet gedaan. De reden hiervoor staat beschreven op de website. Ik had dat beter moeten communiceren. Mijn excuses hiervoor.

Gelukkig zijn er ook nog leuke dingen gebeurd. De oudijzeractie heeft € 1600,-- opgebracht. Hulde aan de vrijwilligers die dit bij elkaar hebben gebracht.
De nieuwjaarsreceptie was goed bezocht en gezellig en ook de 3e editie van de Wijthmenerplasloop was een succes. Met iets meer als 300 deelnemers staat deze loop nu op de kaart van Zwolle. Het weer was hopeloos maar de lopers en loopsters hadden daar geen probleem mee. Op de site van vv Wijthmen staan foto’s en uitslagen. Maar ook hier op de Elshofbode, staan foto's. 
Ook kan je de uitslagen vinden op de site www.mijninschrijving.nl en onder het tabblad uitslagen vind je de loop terug en ook van elke deelnemer een finishfoto. De vele vrijwilligers die weer geholpen hebben om deze loop weer te doen slagen heel erg bedankt. Henk van de Berg, René Brinkhof en René Poppe jullie verdienen een pluim voor de uitstekende organisatie. Op naar de 4e editie met hopelijk nog meer deelnemers.

Na afloop was het gezellig druk in de Elshof. Het Rad van Fortuin met prijzen beschikbaar gesteld door het eerste, tweede, derde en de dames draaide er lustig op los en de gelukkige winnaars gingen weg met o.a. etensbonnen van “De Mol”, vleespakketten, wijn en nog veel meer!!!!
Lotenverkoop bij het eerste. Jeugdleden hebben dit opgepakt. Wanneer ze zelf niet moeten voetballen willen zij dit wel doen. Onder de bezielende leiding van Stan Noordman was de eerste keer bij de thuiswedstrijd tegen Swift. Opbrengst € 108,--, een prima resultaat.
Binnenkort zullen de leden die nog geen vrijwilligerstaak vervuld hebben een oproep krijgen om de buitenboel een schoonmaak beurt te geven of de reclameborden schoon te maken. Wie de schoen past trekke hem aan. Komt het niet als een verrassing!!

Op 28 januari is met de wedstrijd Wijthmen – Hoonhorst categorie onder 23 de lichtinstallatie officieel in gebruik genomen. Het was een leuke wedstrijd die in een gelijkspel eindigde. Martien van Gurp nam de aftrap als eerbetoon voor zijn werk om de aanleg van de verlichting voor elkaar te krijgen. De gemeente werd vertegenwoordigd door wethouder Gerrit Piek, beleidsadviseur Bertus Jeensma en  de man die het project begeleide Harry Wezenberg. Ook de voorzitter en secretaris van VV Hoonhorst waren aanwezig.

De competitie is ook weer begonnen. Althans voor het eerste elftal. Het eerste begon na twee prima oefenwedstrijden die beide gewonnen waren op 18 januari tegen Hattem. Ook tegen Hattem werd weer uitstekend gespeeld. Helaas werd volkomen onverdiend in de laatste minuten verloren en tegen Swift werd ook helaas een voorsprong in de laatste minuten weggegeven. Maar alles bij elkaar zag het er veelbelovend uit.

Voetbalvereniging Wijthmen bestaat bijna 45 jaar!
Op 28 april aanstaande bestaat de voetbalvereniging Wijthmen alweer 45 jaar! Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft het bestuur besloten om op zaterdag 10 mei dit jubileum ‘bescheiden’ te vieren. Er zullen die dag voor jong en oud leuke activiteiten worden georganiseerd. Tevens afsluiting van het seizoen. Houdt zaterdag 10 mei aanstaande dus vrij in de agenda! Binnenkort volgt meer informatie.

Frans Kerkum.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten