zaterdag 15 februari 2014

F1 zaalkampioen!


Na in het seizoen 2012-2013 in de zaal kampioen te zijn geworden en ook in 2013 kampioen te zijn geworden op het veld, zijn we vandaag weer kampioen geworden in de zaal. Wat de veldcompetitie betreft waren we achteraf gezien iets te laag ingedeeld maar dit was echter anders in de zaal. Onze pool bestond uit teams die net als ons volgend jaar uitkomen in de 3de klasse. Het was daarom extra knap dat we geen enkele wedstrijd verloren hebben (8 gewonnen en 2 gelijk).

De grote kampioenen!


De op een na laatste wedstrijd moesten we spelen tegen Dedemsvaart F4. Dit team stond maar 2 punten achter op ons. Door deze wedstrijd met 2-0 te hebben gewonnen waren we met nog één wedstrijd te spelen al kampioen. Onze laatste vrouw Judith Ruitenberg opende de score met een geweldige knal vanaf eigen helft. Rens Jentink die zijn afscheidswedstrijden speelde in F1 bracht de eindstand op 2-0.

De tweede wedstrijd tegen ASC '62 F3 hebben we met 3-0 gewonnen. In deze wedstrijd scoorde Jens Diepman maar liefs twee keer en Rens pikte nu ook weer zijn goaltje mee. Dankzij de uitstekende verdediging van de rest van het team kregen onze tegenstanders geen gelegenheid een tegendoelpunt te maken. 

We kunnen terugkijken op een leuke zaalcompetitie waarin onze toppers hebben laten zien klaar te zijn voor de 3de klasse. Wij gaan nu zonder Rens maar met Senna op het veld deze uitdaging graag aan.


Leiders F1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten