zondag 23 februari 2014

Hulp bij Belastingaangifte 3 mrtHulp bij belastingaangifte: 

al 10 jaar succesvolle samenwerking

WijZ, Hogeschool Windesheim, Belastingdienst organiseren dit jaar voor de tiende keer de hulp bij belastingaangifte in Zwolle. 

Studenten van Hogeschool Windesheim vullen van 3 t/m 14 maart 2014 de formulieren in op een aantal locaties in Zwolle. Read More  

De eerste editie van deze ondersteuning was in 2004. Een voorloper van dit initiatief was een samenwerkingsproject van de belastingdienst en Driezorg. De behoefte aan ondersteuning bij belastingaangifte is onverminderd groot. Het afgelopen jaar hebben ruim 1000 mensen hiervan gebruik gemaakt.De aangiften worden ingevuld op 9 locaties: 

de Pol, de Kievitsbloem, de Molenhof, de Terp, de Nieuwe Haven, de Rivierenhof, Wijkcentrum Holtenbroek, Cultuurhuis Stadshagen en het ProathuusHet werk wordt gedaan door studenten van Hogeschool Windesheim. Zij studeren aan de School of Business and Economics en volgen extra colleges, met lesmateriaal dat door de Belastingdienst speciaal is opgesteld. 
Bij het invullen van de formulieren zijn mensen van de Belastingdienst aanwezig. Vrijwilligers van WijZ, met verstand van belastingzaken, fungeren als extra vraagbaak voor de studenten.Hulp bij belastingaangifte is een gezamenlijk initiatief van WijZ, Hogeschool Windesheim, Belastingdienst, De Kern, Driezorg, Cosbo Zwolle en Welzijn Kampen

Zwolse senioren kunnen tussen 2 januari en 1 februari 2014 een afspraak maken voor hulp bij belastingaangifte via 038  85 15 700 van WijZ. Na aanmelding volgt een afspraakbevestiging. Aangiften Box3 worden niet in behandeling genomen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten