zaterdag 10 oktober 2015

Uit de bestuurskamer van de voetbal.

Om maar mee te beginnen:
Op donderdag 12 november wordt de jaarlijkse ALGEMENE LEDENVERGADERING gehouden. De aanvang is 21.00 uur en de locatie is uiteraard “DE ELSHOF”.
Wanneer je niet aanwezig kan zijn is afmelden verplicht (voorzitter@vvwijthmen.nl). Mondeling bij één van de bestuursleden is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Wat ons ook veel zorgen baart is het feit dat de jeugdcommissie/bestuur een minimale bezetting heeft. Dit wordt in november nog nijpender, omdat dan Patty van de Vlist er mee gaat stoppen. Dan bestaat het jeugdbestuur nog uit Rens van Gurp en Ines en Monique Jentink. Eigenlijk is een bezetting met 5 personen minimaal en dit worden er dan nog maar drie.

HERHAALDE OPROEP:

UITBREIDING IS ECHT NOODZAKELIJK. OUDERS VAN DE JEUGDSPELERS NEEM JULLIE VERANTWOORDING. INFORMEER BIJ DE HUIDIGE JEUGDBESTUURSLEDEN WAT HET BETEKEND EN MELD JE AAN. ALLEEN MET EEN GOEDE BEZETTING VAN HET JEUGDBESTUUR KUNNEN WE DE OPLEIDING VAN DE JEUGD OP PEIL HOUDEN.

Gaan we verder met nieuws vanuit de digitale wereld:
De nieuwe website is vanaf deze zomer in de lucht en we zijn erg blij met alle input die we hiervoor krijgen. Onder ‘teams’ zijn (op één elftal na) alle actuele teamfoto’s en het programma, de uitslagen en eventueel wedstrijdverslagen en/of foto’s beschikbaar. Van het eerste elftal zijn prachtige actiefoto’s door Caroline Eenkhoorn gemaakt. Wedstrijdverslagen worden ook getwitterd, dus als je vvwijthmen via twitter volgt, ben je altijd op de hoogte van de laatste berichten.
In de kantine zijn ondertussen 2 televisies, voorzien van club-tv met alle laatste informatie. Dank hiervoor aan Gerard Reins, die de installatie op zich heeft genomen. Ook is er nu een app te downloaden voor op je mobiel. Ga in de playstore naar Voetbalassist en zoek nadien onze vereniging op.
Alle combinatieteams met Hoonhorst zijn in de programma’s wel meegenomen, maar helaas is het bij voetbalassist nog niet gelukt om dit bij de uitslagen op de app ook voor elkaar te krijgen. Hier wordt nog aan gewerkt. Gelukkig zijn alle uitslagen op de website wel zichtbaar en is deze site op de smartphone ook goed leesbaar.
Verder is er de mogelijkheid om onderop de website via een link naar youtube filmpjes van vv Wijthmen te bekijken. Dit kanaal moet echter nog wel gevuld worden, dus heb je leuke filmpjes van de voetbal…
Alle teksten/opmerkingen/filmpjes/vragen over de website graag naar Angeli Poppe via reneenangeli@xs4all.nl

Club van 50. Op initiatief van de sponsorcommissie is een club van 50 opgericht. Iedereen die vv Wijthmen een warm hart toedraagt kan lid worden. Het doel van de club van 50 is de vv Wijthmen financieel te ondersteunen. Het geld wordt aan projecten besteed die niet uit de normale begroting betaald worden, waarbij vooral de jeugd aan bod zal komen. Inmiddels heeft één persoon aangegeven de club wel te willen trekken maar er moeten nog 2 personen bij gezocht worden voor een voltallige commissie. Meer informatie op de website. Lijkt het je wat meld je dan nu aan bij één van onze bestuursleden.

Het kunstgrasveld wordt inmiddels naar ieders tevredenheid intensief gebruikt en heeft het nut inmiddels al bewezen. Trainingen zouden al diverse keren zijn afgelast door overvloedige regenval. Nu kon er gewoon doorgetraind worden. Er worden nog regels opgesteld hoe we met sneeuw en strenge vorst ermee omgaan.

Tot de volgende keer,

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten