zondag 9 oktober 2016

29e jaargang Grassparty alweer voorbij!Ook aan de 29e editie van de Grassparty is weer een eind gekomen. Als organisatie kunnen we terugkijken op een geslaagd weekend met mooi weer, spektakel en bovenal gezelligheid.
Op vrijdagavond trok de Hooiweg/Oude Dalfserweg weer aan het langste eind met hun creatieve vertolking van de jaren 70. Ook de andere deelnemende straten hadden zeer mooie optredens, zoals de Kroesenallee met hun versie van de ''De Neuze'' van Bökkers. Nadat de straten  klaar waren namen Straight on Stage en DJ Kappa de tent over en draaide de vrijdagavond uit op een knalfeest.


Tractorchauffeurs motorrijders en de volleyballers konden op zaterdag genieten van het mooie weer. Met de fijne klanken van Gerard Holterman over het terrein en de gezellige drukte rondom de buitenbar was het een zeer geslaagde zaterdagmiddag. De Zandhazen gingen uiteindelijk aan de haal met de volleybal beker. S'avonds zorgden X-static en wederom DJ Kappa voor een deinende feesttent.


De zondagmiddag stond als vanouds in het teken van gezelligheid. Het draaide dan ook uit tot een echte proatmiddag. Waarbij er genoten kon worden van een aantal playback artiesten en er geboden kon worden op diverse veilingitems. Deze veiling heeft een mooi bedrag opgeleverd voor stichting ouderenzorg Wijthmen! Na de veiling gaf Feestlift het startschot van de feestavond waarna het inmiddels bekende DJ duo Beltman/Van de Berg het stokje overnam om weer een memorabel feestweekend af te sluiten.Tot slot nemen we na dit jaar afscheid van onze penningmeester, Leon Rientjes. Leon bedankt voor de vele jaren inzet en gezelligheid!Bij deze willen we alle bezoekers en vrijwilligers bedanken. Graag zien we jullie terug bij de jubileumeditie in 2017!Met feestende groet,

De Grassparty organisatie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten