woensdag 23 november 2016

Foute kerst 2016


VOORWOORD
Na maanden van hard werken is het dan bijna zo ver, zaterdag 10 december staat het Foute Kerst op de agenda. Vele intensieve, zeer gezellige vergaderingen later ligt er een prachtige invulling van middag en avond voor u. In de middag is er een kerstmarkt met verschillende kraampjes. Van sieraden en kerstkaarten tot een mandenmaker en een schoonheidsspecialiste. Daarnaast kunt u genieten van balkenbrij, snert en oliebollen. Ook aan de jeugd is gedacht, Jim Brinkhof zorgt met zijn bedrijf Sportfeest voor een sportieve invulling van de middag.
In de avond zal het feest losbarsten. Anders dan vorig jaar is er geen dresscode. Het duo Bep Spijker en Bennie van Ekeren voorziet de zaal van een stukje hoogstaand cabaret. Om de spiertjes op te warmen voor de dansvloer leidt Bianca Ruiterkamp een foute Zumba sessie. DJ Marcel Reimink draait evenals vorig jaar de plaatjes en hij wordt bijgestaan door de Meisjes van Plezier. Alle ingrediënten voor een mooie avond zijn aanwezig, hopelijk zie ik u op zaterdag 10 december!
Namens de organisatie wil ik alle sponsoren, vrijwilligers en een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen voor het Foute Kerst bedanken.
Erik Schonewille, voorzitter organisatie Foute Kerst.

Verloting : Om de kosten enigszins te drukken zal er i.p.v. entree geld een verloting worden gehouden. Prijzen verloting waaronder :
·      Spullen Harry Klink.
·       Half varken.
·      Weekendje Parijs (2x 100 euro).
·      Tuinontwerp studio PUUR.
·      Bon Kniphoeve.
·      Bon Karba.
·      Bon Sauna Swoll.
PROGRAMMA OVERZICHT
Sportfeest het bedrijf van Jim Brinkhof organiseert voor ons de volgenden activiteiten.
Voor slechts € 2,00 kunnen U en/of Uw kinderen zich deze middag vermaken. Afhankelijk van het weer zal dit buiten dan wel binnen plaats vinden.

14.30 uur – 19.00 Sport
Activiteit
Waar

Bubble football
Kunstgrasveld / sporthal

Slackline
Kunstgrasveld / sporthal

Mc donalds spel
Kunstgrasveld / sporthal

Spijkerbroek hangen
Kunstgrasveld / sporthal

Boogschieten
Kunstgrasveld / sporthalKerstmarkt 14.30 – 17.30 uur kraampjes ( Kantine, tent en parkeerplaats )
Kraampje
Door :
Zelf gemaakte Kerstkaarten.
Danielle Overmars
Verkoop originele Kerststukken.
Anneke, Annet, Trees, Zwanny, Willy, Annemiek en Yvonne.
Keramiek.
Folkje van der Kolk
Diverse honing producten.
’t Korfje
Sieraden.
Erica Pluim
Houtbewerking, waaronder bijzondere klompen.
Tony Pot
Beelden en uitvoering van houtzager.
Riek en Ben Kampman
Artikelen en demonstratie mandenmaker.
Dhr. Duteweerd
Schoonheidsspecialiste.
Suzanne van Krevel
Overheerlijke Snert, recept niet verkrijgbaar.
Mimi Krul
Balkenbrij volgens eeuwenoude traditie.
Henk en Riet Rienties
Heerlijke warme oliebollen.
Ine van der Kolk – Schuurman
Broodje bratwurst en broodje Koen’s beenham.

Mandela’s kleuren en therapeutisch tekenen
Sytske Nijland *
Schmink.
Mirna

*Mijn naam is Sytske Nijland-Wijnterp. Van jongs af aan voelde ik me verbonden met de natuur, spiritualiteit en kunst. En geboeid door de onderlinge relatie tussen klank, kleur en zinvolle vormen.
Momenteel werk ik met volwassenen én… met het kind in henzelf. Vol respect en verwondering, mag ik er getuige van zijn, hoe mensen naast hun jachtige - soms overvol geplande, soms juist als te leeg ervaren - leven, al kleurend, tekenend en schilderend, ook een ándere weg ontdekken: een die naar de eigen binnenwereld leidt, waar een wondere wereld aan creatieve, zelfhelende krachten blijkt te liggen.
  Met vriendelijke groet en glimlach,   Sytske.
                           
                            CHRISTMAS DINER FOR ONE      (20.00 uur)
Miss Sophie (Bep Spijker) is een rijke Engelse dame die al sinds jaar en dag de traditie heeft om met kerst haar vier beste vrienden Sir Toby, Admiral von Schneider, Mr. Pommeroy en Mr. Winterbottom uit te nodigen voor een kerstdiner. Er is alleen een probleem: Miss Sophie is inmiddels negentig, en alle vier haar vrienden zijn inmiddels overleden.
Miss Sophie vindt dit echter geen reden om met de traditie te breken. Daar de heren niet langer persoonlijk aanwezig kunnen zijn zal Miss Sophies Butler James (Bennie van Eekeren) de rollen van de vier gasten op zich nemen, inclusief hun karaktertrekjes en eigenaardigheden. Daarnaast moet hij ook gewoon zijn taken als butler blijven vervullen.DE MEISJES VAN PLEZIER ( vanaf 19.00 uur)


Panterprint, glitters en gezelligheid met Sjaan en Annie uit de Jordaan. Deze   ondeugende Amsterdamse diva's zingen Nederlands- en Engelstalige(kerst)hits die iedereen kent. Leuk om naar te luisteren, nog leuker om mee te zingen!!!

               FOUTE ZUMBA ( circa : 22.45 uur)

Acts :  onder leiding van Bianca Ruiterkamp,

waarbij iedereen mee mag / moet mee doen tijdens demonstratie.
                          PARTY DJ MARCEL REIMINK ( gehele avond)


De juiste muziek op het juiste moment, sfeer opbouwen en er daarna een geweldig feest van maken. Dat is de aanpak en kracht van Party DJ Marcel. Marcel Reimink heeft ruime ervaring als entertainer op bruiloften, tent- en bedrijfsfeesten en van zijn passie zijn beroep gemaakt. De stijl is allround, Top 40, 70's 80's 90's, dance classics, skihut, feest en Nederlandstalig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten