dinsdag 22 november 2016

Het is één grote familie bij Sagezo


Nou je, niet echt natuurlijk, al zit er wel wat schoonfamilie bij. Nee, Eén grote familie is de titel van het stuk dat toneelgroep Sagezo volgend jaar op de planken gaat brengen. Het is een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Jan Tol. Even een tipje van de sluier.



Omdat hun tante in Engeland is gaan wonen, hebben Marja en Paul de Wit haar villa tot hun beschikking gekregen. Die kan hun eigendom worden als ze aan een paar voorwaarden voldoen. Eén daarvan is dat ze de villa niet verhuren. En daar zit hem nu juist de kneep, want met het salaris van Paul is het onmogelijk de villa te onderhouden. Dus... toch kamers verhuren! Daar komen enkele bijzondere types op af...



Noteer alvast de volgende data in uw agenda: zaterdag 28 januari, vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari. De voorstellingen vinden plaats in het Parochiehuis, aanvang 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt alle avonden 6 euro.



Na afloop van elke voorstelling vindt weer onze fameuze verloting plaats, waarin tal van prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is traditiegetrouw een gevulde boodschappenmand met een waarde van 50 euro. We hopen dat u ook na de verloting nog gezellig nablijft onder het genot van een hapje en een drankje.



Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar bij:

Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 06-52282741

Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 0529-401926 of 06-16884981



Graag tot ziens bij een van onze voorstellingen!



Namens Sagezo,

Gemma Rosendaal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten