zaterdag 18 maart 2017

Oud ijzer actie 2017

Op zaterdag 25 februari 2017 organiseerde het tweede elftal van v.v. Wijthmen de jaarlijkse oud ijzer actie. De dag begon om half 9 met een kop koffie bij de kantine. Rond kwart voor9 zijn de eerste trekkers weggereden vanaf het sportpark om het oude ijzer op te halen in en rond Wijthmen. Tijdens deze dag is alleen in de ochtend oud ijzer opgehaald omdat het tweede elftal ’s middags zelf moest voetballen. Bij binnenkomst werden de overige metalen zoals aluminium en koper gesorteerd en apart gehouden door Frans van Gurp en Jan Schrijver. Het scheelde dat Alfred Meiberg rond het middaguur kon helpen om het oude ijzer met zijn shovel in de containers te krijgen. Hierdoor waren de containers snel gevuld. Om half 1 werd er in de kantine snert en een broodjefrikandel of kroket gegeten. In de middag is er niet veel oud ijzer meer opgehaald. Het tweede elftal moest namelijk zelf ’s middags voetballen, maar over de uitslag kan beter niet gesproken worden. Ondanks de wedstrijd heeft de oud ijzer actie een mooi bedrag opgeleverd voor v.v. Wijthmen. Na het aandrukken van de containers door Mulder – Eykelkamp BVwas de opbrengst € 2.280,-. Hierdoor heeft ook Wolters Recycling in Zwolle ook goede zaken gedaan.
Hierbij wil ik de volgende personen en bedrijvenbedanken:
• Frans van GurpJan SchrijverMarcel Bosch en Jorry Veldhuis voor het organiseren van de oud ijzer actie 2017.
• Mulder - Eykelkamp BVMeiberg Bedrijfsverzorging en Thijs Hulsmann Dienstverlening voor het beschikbaar stellen van de trekkers.
• Marcel Bosch en Tom Grolleman voor het beschikbaar stellen van de auto’s.
• Iedereen die een aanhangers of wagen beschikbaar heeft gesteld voor achter de auto of trekker.
• Spelers v.v. Wijthmen 2 voor het meehelpen tijdens de oud ijzer actie 2017.
• Café Restaurant De Mol voor de snert en broodjes kroket of frikandel tijdens de middag.
• Mulder – Eykelkamp BV voor het aandrukken van de containers met de kraan.
• Wolters Recycling voor het beschikbaar stellen van de containers en de afhandeling tijdens de oud ijzer actie 2017.
• Alle personen die oud ijzer hebben geschonken of een gift hebben gegeven bedankt voor jullie inbreng tijdens de oud ijzer actie 2017.
Volgend jaar is de volgende editie van de oud ijzer actie. Bewaar nu alvast uw oude ijzer en overige metalen voorvolgend jaar!!!
Jorry Veldhuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten