zaterdag 18 maart 2017

Uit de bestuurskamer van de voetbal

De eerste maanden van 2017 zijn inmiddels voorbij. Was de maand januari nog een vrolijke maand, de maand februari begon zwart. Op 2 februari overleed Sjors Jansen of Lorkeers, erelid van de vv Wijthmen. Hoewel we wisten dat Sjors ernstig ziek was en niet meer kon herstellen kwam zijn overlijden toch nog onverwachts. Sjors was een fijn mens die veel voor de vv Wijthmen heeft betekend. Wij zullen hem heel erg missen.

De winter sloeg in februari toe. Wedstrijden werden afgelast door sneeuw en vorst, maar inmiddels zijn de competities weer volop losgebarsten en zijn zij weer volop aan de gang. Met alle ups en downs. Maak er met zijn alle weer wat moois van, zodat we weer een goed gevoel overhouden aan het eind van het voetbalseizoen.

In de afgelopen maanden hebben we het contract met de huidige trainer Elv Matuankotta met een jaar verlengd. Zowel het bestuur als de selectie was zeer positief over de werkwijze van Elvin, wat dus resulteerde in een contractverlenging.

Het kunstgras en de rubberkorrels. Het blijft een discussie, maar wij gaan er vanuit dat het veilig is om op kustgrasvelden met rubberkorrels te sporten. Zowel het onderzoek van het RIVM als andere buitenlandse onderzoeken wijzen daarop. Hiervan is een rapport beschikbaar. Voor belangstellenden is dit rapport bij mij opvraagbaar.

Bezuinigingen gemeente. Wij zijn inmiddels in overleg met de gemeente. Het overleg van 25 januari bracht niet veel nieuws. We gaan in overleg met de verenigingsmanager van Sportservice Zwolle om eventuele verdienmodules te bekijken en toe te passen. Dit overleg is 14 maart. Wordt vervolgd en we houden jullie op de hoogte.

Rens van Gurp, Jan Schrijver en Alfred Meiberg hebben aangegeven dat dit het laatste seizoen zal zijn als bestuurslid. We hebben dus vervanging nodig voor het bestuurslid jeugdzaken, bestuurslid seniorzaken en een bestuurslid algemene zaken. Er zijn ontwikkelingen. Het lijkt erop dat voor het bestuurslid jeugdzaken en voor het bestuurslid algemene zaken een oplossing gevonden is. Voor het bestuurslid seniorzaken moeten we nog een vervanger zien te vinden. Wanneer je belangstelling hebt meld dit dan aan een bestuurslid!!!!!!!

Datums om te onthouden:

Crazy Saturday op 18 maart
Het rad van fortuin op 1 april
Einde jaars BBQ op 13 mei

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten