zaterdag 22 december 2018

Kerstsamenzang

Afgelopen zondag, 16 december was de kerstsamenzang. De kerk was gevuld met volwassenen, kinderen, vaders en moeders, opa's en oma's en leerkrachten. 


                      Het thema was "Wat is je mooiste wens voor kerst?" 
 

Het openingswoord werd zoals gewoonlijk door de voorzitter van het plaatselijk belang gehouden. In de dienst werden gedichten voorgelezen door volwassenen en door kinderen. Het koor zong mooie, traditionele liederen. Jessica Eikelboom las ook een prachtig kinderkerstverhaal voor over opa Piet. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben aandachtig naar het verhaal geluisterd. Het verhaal is overigens speciaal geschreven voor de kerstsamenzang, door schrijfster Marijke Mosterman.

Michael Buijkx mocht dit jaar de preek verzorgen wat mooi bij het thema aansloot. De kinderen van de Kubus zongen onder leiding van de leerkrachten een lied voorin de kerk. 


De collecte ging dit jaar naar de Twentse Wensambulance. Tot slot kregen de kinderen bij de deur een zakje snoep en de volwassenen een kerstkaart met daarin een gedicht en een gelukskoekje.

Uiteraard waren alle gasten weer welkom voor een kop koffie of thee met een plak krentenbrood bij het Parochiehuis. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. 


                                De collecte kwam op een mooi bedrag van 224,74 euro.  
                                    Allen van harte bedankt voor deze bijdrage!

                                  Al met al, een heel geslaagde kerstsamenzang!

Vriendelijke groeten,


Van de kerstsamenzangcommissie,
Marjolein, Hanneke, Joyce en Jorien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten