zaterdag 22 december 2018

Sagezo speelt “De geweldige dokter Paul”


Volgend jaar gaat Sagezo het stuk De geweldige dokter Paul op de planken brengen. Het is een klucht in drie bedrijven, geschreven door Henk Roede.

Dokter Paul is een dierenarts die net een praktijk heeft overgenomen. Vol enthousiasme begint hij aan zijn eerste werkdag in zijn eigen praktijk. Maar al snel blijkt dat zijn voorganger er wat bij kluste en het daarbij niet al te nauw nam met de ethiek. Het toneel is in dit stuk in tweeën gesplitst en toont zowel de wachtkamer als de spreekkamer.

Esther Damman heeft de groep inmiddels verlaten. Esther, bedankt voor de afgelopen drie jaar! In haar plaats hebben we Anke Marsman weten te strikken als nieuwe speelster. Voor wie haar nog niet kent: ze woont met man en zoontje aan de Zeisweg. Op de groepsfoto is Sagezo in de huidige samenstelling te zien, met Anke op de tweede rij links.
De voorstellingen in 2019 zijn op zaterdag 26 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari in het Parochiehuis, aanvang 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt alle avonden 6 euro.

Na afloop van elke voorstelling vindt weer onze fameuze verloting plaats, waarin tal van prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is traditiegetrouw een gevulde boodschappenmand met een waarde van 50 euro. We hopen dat u ook na de verloting nog gezellig nablijft onder het genot van een hapje en een drankje.


Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar bij:

Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 06-52282741

Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 0529-401926 of 06-16884981Graag tot ziens bij een van onze voorstellingen!Namens Sagezo,

Gemma Rosendaal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten