vrijdag 20 december 2019

Sagezo viert 40-jarig jubileum


Maar we gaan natuurlijk ook gewoon een toneelstuk opvoeren...
En wel het blijspel Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer, geschreven door Evelien Evers.Het stuk speelt zich af in de kantine/eetkamer van het garagebedrijf De Vries. Vader Joost en zijn trouwe, cynische werknemer Hein leiden de garage met de ‘hulp’ van zoon Sam. Als er een nieuwe monteur wordt aangesteld en de keus op Jannet valt, is voor Hein de boel te klein. Bart, de vertegenwoordiger, die als kind aan huis is, en Sam hebben daar totaal geen moeite mee, integendeel! Moeder Sien probeert er het beste van te maken, maar dat valt niet mee, met haar inwonende schoonmoeder, die last heeft van een chronische klaagziekte, en haar schoonzus Dora, die met haar minderbegaafde dochter Elsbeth tijdelijk ook bij hen inwoont. En dan is er nog Betsie, een lastige klant, die onlangs een hoofdprijs in de staatsloterij heeft gewonnen en nu naast haar schoenen loopt.Op bijgaande foto staat het huidige Samengeraapte Zooitje afgebeeld. Onze regisseur, Thera Hülsmann, rechtsonder op de foto, is al vanaf de oprichting bij Sagezo betrokken. Bep Spijker, die er ook vanaf het begin bij was, heeft vorig seizoen op 80-jarige leeftijd afscheid genomen als speelster. En helemaal links op de tweede rij is onze nieuwste aanwinst te zien: Julia Poppe uit Herfte!


De voorstellingen zijn op zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020 in het Parochiehuis, aanvang 20:00 uur. Na afloop van elke voorstelling vindt weer onze fameuze verloting plaats, waarin tal van prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is traditiegetrouw een gevulde boodschappenmand met een waarde van 50 euro, afwisselend ter beschikking gesteld door een van onze sponsors. Bovendien hebben we nu dus ook nog een speciale jubileumprijs van 75 euro, die we zelf ter beschikking stellen! En toegang tot de afterparty is bij de prijs inbegrepen!Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar bij:

Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 06-52282741

Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 0529-401926 of 06-83266133We hopen u te mogen verwelkomen bij een van onze voorstellingen en na afloop samen met u te proosten op ons 40-jarig bestaan!Namens Sagezo,

Gemma Rosendaal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten