vrijdag 20 december 2019

Toekenning Oogstgave kroon op het werk van Stichting RedHorseCompany.12 november jl. waren we met ons bestuur in Raalte voor de bekendmaking van de opbrengst oogstgave 2019 van de Stoppelhaene.
Met gepaste trots mocht ik als voorzitter van RHC een cheque van maar liefst € 28,300.- in ontvangst nemen, welk bedrag volledig ten goede zal komen aan een tuinenproject bij het door ons gebouwde dorp Old Sagay op het eiland Negros in de Filippijnen.
Sinds de verwoestende tyfoon Hayan in 2013 hebben we voor 50 getroffen families aldaar een nieuwe woning kunnen bouwen, mede dankzij de financiële steun van velen. Met het tuinproject kunnen we écht het verschil maken in hun leven doordat hen hiermee de mogelijkheid geboden wordt voor een deel in hun levensonderhoud te voorzien. We hadden dit project voorgedragen bij de werkgroep Oogstgave welke van mening was dat ons uitgewerkte plan toekenning verdiende. Een stuk erkenning voor het mooie werk dat we doen t.b.v. de allerarmsten.
In januari zullen we ons naast het opzetten van het tuinproject ook weer bezig houden met de bouw van enkele woningen, voor de bouw hiervan zijn we nog op zoek naar budget. Giften kunt u overmaken via onze site,
www.redhorsecompany.nl
Voor uw steun alvast onze welgemeende dank.
Bart Reuvekamp – voorzitter RHC  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten