zondag 8 december 2019

Kerstdiner in PEC stadion voor ouderen die eenzaamheid ervarenPERSBERICHT
                                          

Deventer, 26 november 2019Kerstdiner in PEC stadion voor ouderen die eenzaamheid ervaren


Op 24 december wordt een bijzonder kerstdiner georganiseerd in het PEC stadion voor 55 plussers die eenzaamheid ervaren. De Dimence Groep (een ggz-instelling in Oost-Nederland) organiseert dit diner in samenwerking met hotel Lumen voor de tweede keer, naar een idee van Jan Reker (oud trainer van PSV) die ook dit jaar weer het menu heeft samengesteld.  


Het uitgangspunt van het kerstdiner is om mensen te laten genieten van een (gratis) diner en een gezellige en feestelijke avond met als doel duurzame contacten voor de deelnemers, ook na de Kerst. 


De droom van Jan Reker


Het kerstdiner in Zwolle werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd in samenwerking met Jan Reker. De droom van Jan Reker is dat het kerstdiner zich uitbreidt en alle betaalde voetbalclubs gaan meewerken aan een initiatief als deze om zo het gevoel van eenzaamheid onder ouderen in Nederland te verminderen. In Eindhoven starten ze dit jaar met 250 deelnemers.


Ont-moeten met Kerst


Vorig jaar was het Kerstdiner in Zwolle in het PEC Stadion al een groot succes. Daarom wordt ook dit jaar het kerstdiner weer georganiseerd. Voor de deelnemers wordt, indien nodig, het vervoer van en naar de locatie geregeld. Er zijn geen kosten aan het diner verbonden.Deelnemen en donaties
Mensen die tot de doelgroep behoren kunnen aangemeld worden. Via:
https://www.dimencegroep.nl/nieuws/ontmoeten-met-kerst-2019


Er zijn inmiddels voldoende vrijwilligers om de avond tot een succes te kunnen maken. Er is wel geld nodig om dit initiatief mogelijk te maken; hiervoor is een crowdfunding actie gestart; u kunt doneren: https://ont-moeten-met-kerst-dimencegroep.kentaa.comMeer informatie


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de coördinatoren van het kernteam:


Henriët Kolk (h.kolk@dimence.nl) : 06 2008 6812


Jetty Strijker (j.strijker@dimencegroep.nl): 06 4291 4312

Geen opmerkingen:

Een reactie posten