vrijdag 20 december 2019

Vanuit de bestuurskamer van de voetbal

Mooi om te zien!
Zaterdag 14 december werd onder 19 op indrukwekkende manier kampioen, het werd maar liefs     15-0 voor de thuisspelende ploeg  van de combinatie verenigingen Wijthmen en Hoonhorst, kortom JCHW o19. De gehele competitie waren zij al oppermachtig en speelde mooi en aanvallend voetbal, alles onder leiding van trainer Sten Klein Heerenbrink en leider Yvonne Dijkslag
Ook op 30 november was het al raak voor JCHW, toen was het de beurt aan o13, een mooie overwinning werd behaald op Berkum, de trotse leiders Alfred Meiberg en Jorry Veldhuis zagen hun elftal over Berkum heen walsen.
Bij terugkomst in Wijthmen waren velen bezig met de winterschoonmaak van het Kulturhuis, een grote groep mensen vanuit de verschillende verenigingen, waren de buitenkant en binnenkant van het gebouw aan het schoonmaken, mooi om te zien, dat vele handen licht werk maakte.
Voor het komend seizoen gaan we op zoek naar een andere trainer. Het contract met coach Elvin Matuankotta wordt niet verlengd. In goed overleg tussen  beide partijen is besloten om uit elkaar te gaan na 4 seizoenen. Elvin heeft goed werk geleverd in Wijthmen en daar zijn wij hem dankbaar voor. De vacature staat nu op de website, belangstellende kunnen tot 28 december reageren, we hopen eind januari de nieuwe trainer te kunnen presenteren.
De winterstop komt eraan, mooi op tijd, de blessures kunnen nu  herstellen, de karre zit nok vol . Er wordt al weken een beroep gedaan op het 2e elftal, zou mooi zijn als we naar de winterstop op volle sterkte met zowel het 1e elftal, als het 2e elftal, aan de tweede seizoenshelft kunnen beginnen. Dat kan er maar zo iets moois gebeuren. Ik heb er alle vertrouwen in.
Ik wens een ieder mooie feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Gr
Robert Hulsmann.
Voorzitter V.V. Wijthmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten