maandag 14 februari 2022

Jumbo Kamphuis schenkt v.v. Wijthmen mooi kerstcadeau

De afgelopen twee maanden organiseerde supermarkt Jumbo Kamphuis in Dalfsen voor verschillende verenigingen en stichtingen in de regio Dalfsen een “vul de kas” actie. v.v. Wijthmen deed ook aan deze actie mee, welke zeer succesvol is verlopen. Tijdens deze actie kon er voor zo’n 70 verenigingen en stichtingen uit de regio worden gespaard. De supermarkt, die tevens sponsor is van jassen voor de JCHW jeugdelftallen, verstrekte aan haar klanten bij elke € 10,- aan boodschappen een voucher ter waarde van € 0,10. Deze voucher kon vervolgens worden ingeleverd bij de betreffende box van v.v. Wijthmen of ingewisseld worden via de website van Jumbo.

Veel mensen uit Wijthmen doen hun boodschappen bij Jumbo Kamphuis. Dit omdat de box van v.v. Wijthmen wekelijks goed gevuld was met vele vouchers. Uiteindelijk behaalde v.v. Wijthmen met deze actie een mooie opbrengst van € 319,20. In de ranglijst van alle 70 deelnemende verenigingen is Wijthmen met deze opbrengst op een 13e plaats geëindigd.

Graag willen wij supermarkt Jumbo Kamphuis in Dalfsen bedanken voor het organiseren van deze succesvolle actie en kijken we uit naar een volgende deelname.

Namens het hoofdbestuur van v.v. Wijthmen,

Jorry Veldhuis
Geen opmerkingen:

Een reactie posten