maandag 14 februari 2022

Na ruim 21 jaar zit het er op voor ons!

 


 

Kinderopvang Boem Boem houdt per 01 juni 2022 op te bestaan en St. kinderopvang Catent gaat in de vorm van een kindcentrum, kinderopvang bieden op locatie De Elshof/De Kubus.

 

Op 01 september 2000 kregen wij, Anita, Marleen, Marije & Wanda de sleutel van het pand aan de Heinoseweg, na enkele maanden van voorbereiding en renovatiewerkzaamheden om het voormalige schoolgebouw om te toveren tot een gezellig kinderdagverblijf, gingen de deuren van kinderdagverblijf Boem Boem op 08 januari 2001 open.

 

In bijna 21,5 jaar, 258 maanden, 1122 weken, 7853 dagen, 188469 uur, 11308140 minuten en 678488400 seconden hebben wij met heel veel zorg, liefde en aandacht een groot aantal kinderen op mogen vangen en deel mogen uitmaken van veel jonge leventjes.

Tevens hebben we het geluk gehad veel leuke ouders en fijne collega’s te mogen leren kennen en gezellige stagiaires helpen groeien en ontwikkelen.

 

We hebben in al die jaren te maken gehad met vaak wisselende en veranderde regelgeving vanuit de overheid, met verschillende visies op kinderopvang, met forse groei gepaard gaande met flinke wachtlijsten waarbij we bijna uit onze voegen knapten, maar ook met enorme krimp met alle zorgen en lastige beslissingen die daarbij horen. We moesten voortdurend flexibel en innovatief zijn, tijdig personeel aannemen of laten gaan, tijdig starten met andere vormen van opvang als flexibele opvang, PSO, VSO en BSO om te kunnen voldoen aan de vraag van het moment.

Maar bovenal hebben wij het samen gedaan! Niemand geloofde dat het goed zou gaan; 4 vrouwen, 4 kapiteins, maar het bleek een gouden match. Privé hebben we alle 4 genoeg op ons bordje gehad, maar we hebben altijd voor elkaar gezorgd en elkaar gesteund.

 

Maar nu is het klaar, het is mooi geweest, tijd om het stokje over te geven en nieuwe wegen in te slaan. Wat de toekomst voor ons 4 in petto heeft, is voor een ieder verschillend. Wat wel duidelijk is is dat wij er alles aan zullen doen om dit voor onze ouders en kids tot een zo’n goed mogelijk einde te brengen en, waar we kunnen, te zorgen voor een zachte overgang.

 

We danken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen.

 

Warme groet,

Anita, Marije, Marleen & Wanda 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten