maandag 14 februari 2022

26 februari: 2e editie Whisky Sixty winter gravel

In de vorige Elshofbode stond al een uitgebreid artikel over de 2e Whisky Sixty winter gravel. Inmiddels zijn er al ruim 100 inschrijvingen uit het hele land binnengekomen. Dus dat beloofd een mooi wielerfeestje te worden op 26 februari bij De Mol. En jij kan er nog bij zijn!


Wat is die Whisky Sixty precies? 

Een goed verzorgde wielertoertocht over de mooiste onverharde wegen en paden in driehoek Wijthmen-Raalte-Ommen. Gemaakt dus voor gravelbike, veldrijfiets of mountainbike. 

Met koffie en koek vooraf en een verzorgingspost onderweg wordt de rit gezellig, maar nagenieten is natuurlijk net zo belangrijk als het fietsen. Daarom staat bij terugkomst de stamppot klaar met uiteraard een whisky voor wie dat wil, of een warme chocomel. Tevens is de wielerkoers Omloop het Nieuwsblad live op een groot scherm te zien.

Je kiest bij inschrijving voor een route van 60 kilometer of 60 mijl (96km), daarvan krijg je in de week vooraf de .gpx-file opgestuurd. De route wordt niet uitgepijld.

 

Voor deelname is een ticket benodigd. Er is alleen voorverkoop welke eindigt op 23 februari 23:59 of als het maximum van 200 deelnemers is bereikt. Kijk voor info en tickets op www.whiskysixty.nl. Ga voor meer mooie wielerevenementen naar www.dropbar.nl Speciaal voor de lezers van de Elshofbode stelt Drop Bar Events een kortingscode beschikbaar. Met de code Elshof22 krijgen de dorpsgenoten €2,50 korting op hun ticket voor de Whisky Sixty.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten