vrijdag 22 december 2023

Eém Bieproaten op 23 november

 Het was dringen geblazen bij het stamppottenbuffet in de Elshof op 23 november.

De keus was ruim; stamppot zuurkool, hutspot en andijvie. Geserveerd met jus, worst en/of hachee.

De koks van deze fantastische maaltijd dit keer waren: Willemien v/d Kolk, Annegree Poppema, nieuw in de groep; Wim Hakkenaar en de vertrouwde gezichten Annie en Robby van Krevel.

Ze hadden zich enorm uitgesloofd en zoals ze zelf zeiden wel één ster waardig. Nou, aan het tempo dat de mensen aten zou je het ook echt gaan geloven. Volgens mij had iedereen het binnen een half uur op. Voor een paar zelfs een tweede ronde en toen waren de pannen ook schoon leeg. Een restje voor het thuisfront zat er niet meer in.

Het was echt overheerlijk !


 

Chapeau aan de koks maar ook dank aan Willemien Poppe, alweer een nieuwe vrijwilligster. Wat fijn toch al die spontane hulp.

Alles was ook zo weer aan kant en pffff wat een aanmeldingen voor 21 december al weer. Wij zitten nu al echt bomvol. Deze middag begint overigens om 16.00 uur. Aanmelden kan maar dan beland je op de reservelijst dit keer. Wij vernemen steeds vaker dat mensen op de deze lijst belanden, over een succes formule gesproken !

 

Aanmelden kan weer via de vertrouwde weg bij Thera Hülsmann : telnr. 06-52282741.

Het menu voor 21 december is nog een verrassing, wij benutten een gedeelte van het gekregen bedrag van de Grassparty, door het eten van een andere partij te laten komen. Wij zullen de volgende keer verklappen welke partij dit was. Zo hebben onze eigen koks ook even rust omtrent de feestdagen en hoeven dan alleen voor soep en een toetje te zorgen.

Wij vragen voor 21 december een bijdrage van 10,00 per persoon, zodat er nog iets geld over blijft om in het voorjaar ook nog een keer iets leuks te gaan organiseren.

 

De volgende datums voor de bieproatsessies zijn alvast:

 

18 januari; Gezellige middag met een Nieuwjaarsborrel,

tijd:15.00-17.30 uur

22 februari

21 maart

18 april

 

Over de invulling gaan wij nog even brainstormen, maar dit komt zeker weer in de volgende Elshofbode te staan.

Voor nu iedereen een fijne jaarwisseling en alvast een goed 2024 ! Namens de werkgroep,

Wonen met zorg


 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten