vrijdag 22 december 2023

Een vlag voor het dorpsgevoel!

De bewoners van Wijthmen, Herfte en Zalné zijn trots op de plek waar ze wonen! Daar gaan we immers vanuit. Onze gemeenschap onderneemt vele dingen, zoals Koningsdag, Jeugdland en de Grassparty. Wij voelen ons als Herfte, Wijthmen en Zalné 1 en daar zijn we trots op!! En dat gevoel van trots willen we ook uitstralen als er weer grote dingen staan te gebeuren in het dorp. Hoe mooi is het als dan juist op die grote georganiseerde evenementen van ons dorp iedereen kan zien dat ons dorp 1 is. En dit kan! Plaatselijk belang en de organisatie van de Grassparty hebben de handen in één geslagen en hier een mooi plan voor bedacht. Wij hebben een heel leuk idee voor de aankleding van ons dorp. En dat willen we op de volgende manier gaan doen:

 Een vlag voor onze gemeenschap. 

Een vlag die je elke keer weer met trots aan je huis of mast kan hangen.
Dit plan staat.... De eerste stappen zijn gezet.... Maar de vlag is er nog niet.... Hier zijn we JULLIE hulp bij nodig. We zijn jullie input nodig om een vlag te creëren waar een ieder trots op kan zijn.

Hoe kan jij helpen? Wij vinden het belangrijk te weten wat jou enthousiasme wekt voor onze gemeenschap. Hierom hebben we een kleine vragenlijst gemaakt die je in nog geen 5 minuten kan invullen. Zo heb ook JIJ invloed op het maken van de mooiste vlag.
Wij zullen met al deze adviezen een mooi ontwerp gaan maken welke we aan jullie zullen tonen. En uiteindelijk vormen we zo een blikvanger voor ons dorp waar iedereen trots op zal zijn.

Hoe vul je de enquête in?Ga naar www.wijthmen.nl
Hier vindt je onder het tabblad
“Plaatselijk Belang” de enquête.
 

Of scan de deze QR-code met je
telefooncamera en kom rechtstreeks
terecht in de enquête.
Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben mag je contact opnemen met
Julia Poppe (06-29914654)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten