dinsdag 24 september 2013

DuurzaamZwolle heeft een nieuwe jas

                                                                                                                               





Persbericht




DuurzaamZwolle heeft een nieuwe jas !

De website van DuurzaamZwolle is geheel vernieuwd. Nieuwe look en nieuwe feel. Nieuwe opzet. Bij de tijd. Actueel lokaal én nationaal nieuws over duurzaamheid. Agenda en programma's. En een schat aan informatie voor iedereen die met duurzaamheid aan de slag wil.





Na aan ingrijpende 'verbouwing' hebben we de website van DuurzaamZwolle helemaal vernieuwd. Nu kunnen we weer jaren vooruit met de techniek en de ruimte. De nieuwe indeling verlaat het oude denken in 'thema's' van duurzaamheid. We denken niet meer in 'energie' en 'water'. Nu sluiten we aan bij de gebruiker met 'ingangen' volgens de dagelijkse leefwereld.



Op de site vind je informatie geordend volgens wat je dagelijks tegenkomt. Zo kun je bijvoorbeeld kijken bij 'huis', 'voeding' en 'vervoer'. Onder deze en andere thema's zijn veel afzonderlijke hoofdstukken opgenomen met daarin een schat aan informatie. Begrijpelijke uitleg over de onderwerpen, verwijzingen naar achtergronden en relevante specialistische sites.



Heel duidelijk in de vernieuwde site is een speciale kolom voor alles dat met Zwolle te maken heeft. Zo zie je in één oog-opslag wat er bij een bepaald onderwerp in Zwolle is te doen of te halen ! Daarmee is de site in principe ook geschikt voor gebruik in andere gemeentes: de lokale informatie kan eenvoudig worden aangepast.



'DuurzaamZwolle' is een burgerinitiatief van Reiné Gadellaa en partners Charles Nauta en Alan Lentz.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten