dinsdag 24 september 2013

UIt de bestuurskamer...Uit de bestuurskamer.Eerst een aankondiging!!!!!!!Algemene ledenvergadering VV Wijthmen 31 oktober 2013.Tweede aankondiging!!!!!We zijn op zoek naar een algemeen secretaris voor het bestuur.

Dus wanneer je iemand weet die we kunnen benaderen voor deze functie geef die tip dan door aan een bestuurslid. Misschien wil je het zelf wel. Schroom dan niet dit door te geven.Na een warme zomer, waarvan hoop ik iedereen heeft kunnen genieten is het seizoen weer van start gegaan. Diverse bekerwedstrijden voor veel teams in augustus en de eerste competitiewedstrijden zijn bij het uitkomen van deze Elshofbode ook alweer gespeeld. Gedurende de zomerstop zijn er allerlei zaken gepasseerd. Voor het tweede elftal zijn nieuw shirts gekocht, dus die zien er weer piccobello uit. De 7 x 7 voor 45 jaar en ouder is opgepakt (met dank aan o.a. Gerard Reins) en er zijn 4 doeltjes aangeschaft voor wedstrijdjes van de jongste jeugd (4 x 4). Ook is er vergunning voor de aanleg van veldverlichting op veld 2. Er wordt uitgegaan van LED-verlichting. De gemeente wil dit voor de winter aangelegd hebben zodat we in de donkere wintermaanden over meer trainingsmogelijkheden beschikken.

De besturen van de Gym, Volleybal en Voetbal zijn druk geweest met het nieuwe vrijwilligersbeleid. Als het goed is zijn/worden de taken verdeelden onder het motto vele handen maken licht werk is er per spelend lid of ouder van een spelend jeugdlid enkele uren per seizoen geclaimd. Op twee avonden had iedereen de mogelijkheid om voor een eigen taak te kiezen. Diegene die niet op één van deze avonden zijn geweest hebben of krijgen een taak toebedeeld gekregen.Verder zijn we op zoek naar een algemeen secretaris voor het bestuur. Clarinus Selles heeft aangegeven te stoppen. Op de algemene ledenvergadering, die op donderdag 31 oktober wordt gehouden, moet er dus een nieuwe secretaris gekozen worden. Wanneer je dus denkt “Dat is iets voor mij” meld je dan aub aan bij éénvan de bestuursleden. Dan heeft het bestuur weer een zorg minder. Dus noteer in je agenda donderdag 31 oktober algemene ledenvergadering vv Wijthmen.

Bij het jeugdbestuur is een nieuw lid toegetreden. Mark Schonnewille, welkom in het jeugdbestuur en ik hoop dat je een fijne tijd hebt.We zijn  nog steeds opzoek naar scheidsrechters. Zonder leidsman geen wedstrijd. Toch is het vorig seizoen al eens voorgekomen dat er een wedstrijd werd afgewerkt zonder aangestelde scheidsrechter. Om dit te kunnen voorkomen is vv Wijthmen op zoek naar extra scheidsrechters voor het fluiten van thuiswedstrijden op de zaterdagen. Dit betreft het fluiten van het 2e en 3e herenelftal alsmede het 1e dameselftal. Okk voor de jeugd zijn nog scheidsrechters nodig. Ben je de persoon die het wel ziet zitten om wedstrijden te fluiten bij vv Wijthmen? Of ken je iemand in uw omgeving die interesse heeft in het fluiten van wedstrijden? Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring heeft met het fluiten van wedstrijden. Vv Wijthmen biedt alle aspirant scheidsrechters een KNVB cursus aan voor een opleding tot scheidsrechter. Daarnaast stellen wij de passende kleding voor de scheidsrechters ter beschikking. Ben je of ken je iemand die bereid is tot het fluiten van wedstrijden neem dan contact op het bestuur.Voetbal met respect, laat de daling van incidenten doorzetten en veel plezier tijdens de wedstrijden.Frans Kerkum.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten