dinsdag 24 september 2013

Oproep volleybalvereniging Wijthmen

Seizoen 2013 – 2014


 
Op het moment van schrijven wordt verwacht dat we over twee dagen een bijzonder schouwspel kunnen gade slaan. Een schouwspel, als je de ouderen onder ons moet geloven, dat vroeger heel gewoon was n.l. de mussen vallen van het dak. Zo warm gaat het worden. Op het moment van lezen kunt u dit bevestigen of u heeft tevergeefs uren lang naar het dak zitten kijken. Was het niet warm genoeg of zijn er geen mussen meer over na al die warmte in het verleden!?
De vorige keer dat ik een stukje schreef wilde het maar niet warm worden. Ik sprak toen de wens uit dat u maar lang van de bloemetjes mocht genieten, die de volleybal langs de deur kwam verkopen en dat de bloemetjes u mochten verwarmen.
Waarom dit stukje. Allereerst bedankt voor uw aankopen. De kas is weer gespekt.
Ten tweede ook na een mooie zomer begint het gewone leven weer met werken, school, het verenigingsleven en sporten.
Wie weet bent u zelf of uw kinderen lekker aan het volleyballen geweest op de camping of op het strand en vindt u of uw kinderen het eigenlijk wel een heel leuk spelletje. Kom dan gerust eens kijken op een trainingsavond en neem de sportoutfit mee.
Bij de volleybalvereniging Wijthmen kun u bij de dames en de heren recreatief volleyballen. Bij de dames kunt u ook wedstrijden spelen.
We zijn dringend op zoek naar versterking van de beide teams. De jeugd speelt in elke leeftijdscategorie wedstrijdjes.
Mocht u meer informatie willen, neem gerust contact op via het volgende emailadres; ankievvwijthmen@kpnmail.nl

Met vriendelijke groet,

Ankie van Leeuwen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten