dinsdag 24 september 2013

Sjors Jansen of Lorkeers stopt na 36 jaar!

Op vrijdagavond 7 juni 2013 was er een afscheidswedstrijd gespeeld voor Sjors Jansen of Lorkeers. Na 36 jaar actief te zijn geweest bij de v.v. Wijthmen besloot Sjors om na het huidige seizoen te stoppen als vrijwilliger.Sjors begon in 1977 bij de E’tjes vanWijthmen en eindigde in 2013 bij Hoonhorst A1.


Voor de wedstrijd werd de kantine en het veld versiert. Op het veld werd de leus “Sjors bedankt” geschreven en hingen er 2 spandoeken om het veld heen. Ook werd Sjors nog toegesproken en geïnterviewd door Jim Brinkhof.  Er was veel publiek die allemaal aanwezig wilden zijn voor Sjors zijn allerlaatste wedstrijd.


De afscheidswedstrijd ging tussen HoonhorstA1, het team waar Sjors dit jaar leider van was, en het “Dream team van Sjors”. In het “Dream team van Sjors” speelden allemaal familieleden en oud spelers waar Sjors leider van is geweest. 

Sjors was tijdens de wedstrijd de leider van het “Dream team”.De

wedstrijd duurde twee keer een half uur. De laatste minuten van de wedstrijd beleefde Sjors niet naast maar op het veld want Sjors kreeg een publiekswissel en moest het doel van Hoonhorst A1 proberen schoon te houden. Dit was tevergeefs want het “Dream team” greep zijn kans en scoorde vlak voor tijd de 7-1, maar omdat Sjors zoveel rust uit bleef stralen kon Hoonhorst A1 vlak voor tijd toch nog een doelpunt scoren en werd de einduitslag dus 7-2.
Na de wedstrijd werd Sjors door zijn spelers van HoonhorstA1 in de
lucht gegooid
en bedankt voor alles wat hij voor hun heeft betekent in de 5 jaar die hij leider was van deze groep. Ook werd Sjors nog even letterlijk in het zonnetje gezet en kreeg hij zijn “rode rozen”.


Even later werd Sjors toegesproken in “De Elshof” door Jan van der Kamp namens Hoonhorst en Jorry Veldhuis namensHoonhorst A1. Ook kreeg Sjors veel cadeaus tijdens zijn afscheid. Van Hoonhorst kreeg hij een cadeaubon, berenburg en bloemen. Van Hoonhorst A1 kreeg hij een pakje Javaanse jongens, een Wijthmen shirt met op de achterkant de opdruk “Sjors 36” en 2 kaarten voor een wedstrijd van Ajax.

Ook kreeg Sjors van Wijthmen te horen dat hij waarschijnlijk benoemt zal worden als “erelid van de v.v. Wijthmen”.Hierover zal tijdens de ledenvergadering van volgend seizoen worden gestemd.
Na de toespraken en cadeaus werd Sjors nog toegezongen dor alle aanwezigen en werden er nog liters bier opgedronken.

Sjors, "al scheure de bomen en kraakt het riet, maar Sjors vergeten dat doen wij niet". 
Nogmaals bedankt voor alles wat je hebt betekent voor de club.


Jorry Veldhuis
Geen opmerkingen:

Een reactie posten