dinsdag 25 maart 2014

Activiteiten op de KubusWinter op de KubusDit keer vertelt groep 8 wat over de Kubus. Er zijn natuurlijk de Olympische spelen geweest en op de Kubus waren de Olympische Kubus spelen.


Winterspelen.


Dit jaar waren de winterspelen weer. We moesten op een middag onze gymkleren meenemen. We gingen de Olympische winterspelen nadoen met allemaal spellen. Bv. curling, ijshockey, skiën, schansspringen en langlaufen. Er voor en er na deden we nog dansjes. De school was ook helemaal in het thema.Zoals elk jaar organiseert groep 8 de carnavalsochtend. Dit bestaat uit een ludieke ontvangst op school en een spelletjesochtend. 's Middags zijn de kinderen vrij om te gaan foekepotten.


Carnaval.

Dit jaar kwam groep acht aan op een platte wagen met muziek. De wagen was versierd met riet, boomstronken en paraplu’s met witte stippen. Dit jaar was het thema kabouter plop. Drie kwebbels en een plop. We deden spellen zoals: schatzoeken, plopkoekenhappen, plopdans leren, pleinkoekrace, dobbelen en een kleurplaatwedstrijd.

Bij alle spellen kon je letters verdienen. Al die letters samen vormden het woord: KABOUTER. Ook kon je bij sommige spellen een prijs winnen. Iedereen deed daarom erg zijn best. Aan het eind kregen de mooist verklede kinderen een prijs en iedereen kreeg een zakje chips.Groep 8 De Kubus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten