vrijdag 21 maart 2014

De Gilde Rijders gaan weer van start

Ruimte voor nieuwe deelnemers en vrijwilligers

Gilde Rijders is een project waarin met mensen met een 
visuele beperking kunnen fietsen met vrijwilligers. 

De Rijders van Gilde Zwolle starten het derde seizoen met een gezamenlijke fietstocht op de tandems op vrijdag 16 mei. Gilde Rijders is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en naar mensen met een visuele beperking.

Gilde Rijders is een mogelijkheid voor mensen met een visuele beperking om tóch te kunnen fietsen. Dat kan dank zij een pool van vrijwilligers die graag fietsen met een maatje op een tandem. Gilde Rijders wil deze groep graag uitbreiden, en is daarom op zoek naar vrijwilligers. Mensen die graag fietsen en iets voor een ander willen betekenen zijn van harte welkom. De vrijwilligers krijgen voorlichting over het project en een training voor het fietsen op een tandem.

Mensen met een visuele beperking kunnen zich aanmelden als deelnemer aan het project. De kosten daarvoor bedragen €10 per jaar. Voor hen wordt een maatje gezocht met wie ze kunnen fietsen op een dag en tijd dat het hen schikt. 

Voor informatie of aanmelden, als vrijwilliger of als deelnemer, kan contact worden opgenomen met de projectleider, hans.veenema@gmail.com, tel 06-28152084. Ook kan men zich hier opgeven voor de tocht op 16 mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten