zaterdag 14 juni 2014

Nog even en dan is het weer zover “de Grassparty 2014”Op vrijdag 5 september beginnen we evenals vorig jaar met levend stratego voor de jeugd.
De vrijdagavond zal in het kader staan van het Thema "De Amsterdamse Avond". Geheel in stijl van dit thema zal de feesttent op vrijdagavond aangekleed worden met attributen die hierbij passen. Dj kappa zal door middel van de grootste meezingers en kroegenhits van o.a. Willy Alberti, Johnny Jordaan, Andre Hazes en Peter Beense hopen wij er wederom een groot feest van te maken. 

Zoals gebruikelijk staat dit jaar op de zaterdag de tractor-oldtimerrit en de motortoertocht op het programma. Een breed scala aan trekkers en motoren zullen de wegen van Overijssel weer betreden en voor veel bekijks gaan zorgen, uiteraard zal er ook nog een tussenstop gemaakt worden voor een kop koffie en het spreekwoordelijke ‘’ balletje gehakt’’
Op zaterdagmiddag wordt voor de tweede keer het ‘’De Mol beachvolleybal toernooi’’ georganiseerd. De strijd zal losbarsten op het speciaal aangelegde zonovergoten strand naast de feesttent. Heb je zin om met je vrienden, buren of familie een middag te schitteren op het tijdelijke strand van Wijthmen? Geef  je dan op en het zal blijken of jullie team is opgewassen tegen het deelnemersveld deze middag.
Halverwege de middag presenteert de Grassparty “de Grasstop 100”. Deze lijst met muziek wordt samengesteld op basis van jouw uitgebrachte stem. Stem daarom nu op jouw top 3 favoriete muziek  op www.grassparty.nl en wie weet  haalt jouw nummer dan “de Grasstop 100” en wordt zaterdagmiddag gedraaid in de feesttent.

Zaterdagavond zullen dj Kappa en de band 30 euro live de tent platspelen
30 euro live is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat ‘’het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek’’ met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. De afgelopen jaren heeft de band in vrijwel alle uithoeken van Nederland gespeeld waaronder op de Zwarte-cross, Festyland en de Nijmeegse vierdaagse. Ook hebben ze op verzoek van de Koninklijke Landmacht 2x een tour gedaan in Afghanistan.
Zondag beginnen we met de solex-en spartamet toertocht. De fietstoertocht zal ook dit jaar  niet ontbreken. s’ Middags zal er weer een playbackshow op de bühne staan en kan er weer vrolijk meegezongen worden met Wijthmen Zingt Mee. Dit onder begeleiding van het koor hart en smart uit Nijverdal. Zoals we de laatste jaren gewend zijn sluiten we het feestweekend knallend af met de inmiddels bekende band Men In Music.
Namens de organisatie,
tot ziens op de Grassparty


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten