maandag 9 juni 2014

VV Wijthmen F1 wint de KNVB beker en pakt de Triple!

Op 24 mei heeft VV Wijthmen F1 de bekerfinale gespeeld tegen CSV 28 F8. Het was voor de spelers een zware wedstrijd, de meeste spelers hadden immers de dagen ervoor de avond driedaagse gelopen. Na een achterstand van 4-2 kwamen we de tweede helft terug met een overwinning van 6-4. Waar de tegenpartij het hoge tempo in de tweede helft niet meer kon bijhouden, deden onze toppers er nog een schepje bovenop.


Dat alle spelers van F1 beschikken over een grenzeloze inzet hadden zij de laatste competitiewedstrijden al getoond. Deze wedstrijden tegen veel hoger geplaatste teams werden gewonnen of gelijk gespeeld.Het team heeft clubgeschiedenis geschreven door de TRIPLE te halen. Veld kampioen, Zaal kampioen en winnaar van de Bekerfinale.
We zijn ontzettend trots op onze Toppers en hebben alle hoogtepunten even in een korte video samengevat. Deze kunt u bekijken via: Hoogtepunten F1 toppers Wijthmen    (https://www.youtube.com/watch?v=6q2Dr4kDkUk)
Dankzij het bestuur, trainers en ouders en natuurlijk de Toppers van F1 kunnen we terugkijken op een geweldig voetbaljaar. Allemaal bedankt voor jullie inzet!

De kampioensgroeten van de leiders van F1.
Richard Beumer en Martijn Blokzijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten