maandag 9 juni 2014

Uit de bestuurskamerUit de bestuurskamer.

De laatste “Uit de bestuurskamer” van dit seizoen. De afgelopen weken zijn er heftige zaken gebeurd in Dalfsen en Wijthmen. Betsie, de vrouw van Joop en de moeder van Jorry en Silvan is op 15 mei overleden en op 13 mei heeft Rianne, vrouw van Peter en moeder van Lynn ons verlaten. Twee momenten die je weer met beide benen op de grond plaatst. Wij wensen hun familie en hun vrienden sterkte de komende tijd.

Inmiddels is de competitie afgelopen. Mooie resultaten voor de C2, D1 en F1. De C2 kampioen in de najaarscompetitie en de D1 kampioen in de voorjaarscompetitie. De F1 werd kampioen in de najaarscompetitie, in de zaal en heeft ook nog de beker gewonnen. De jeugd heeft de toekomst. Gefeliciteerd spelers, trainers en leiders. Verdere resultaten dit seizoen van de jeugd: Wijthmen A1 eindigde op plaats 7, Wijthmen C1 op plaats 10, Wijthmen C2 in de voorjaarscompetitie op plaats 7, de D1 in het najaar op plaats 3, de E1 in zowel najaar als voorjaar op plaats 7, de F1 in het voorjaar op plaats 8 en de F2 in het najaar op plaats 5 en zij eindigden in het voorjaar op plaats 2.
De resultaten van de senioren zijn als volgt: Wijthmen 1 eindigde op plaats 11, Wijthmen 2 op plaats 8, Wijthmen 3 op plaats 4 en de dames eindigde op plaats 8.
Kortom alles bij elkaar voor zo’n kleine club als vv Wijthmen resultaten die er best wezen mogen.

Op 28 april bestond de vv Wijthmen 45 jaar. Op 10 mei is dit gevierd in combinatie met de vrijwilligersavond voor alle leden en vrijwilligers van alle sportverenigingen en de vrijwilligers van de Stichting de Elshof en de inmiddels traditionele seizoensafsluiting. Wij hebben er van genoten en wij hopen dat iedereen die er aanwezig was hetzelfde gevoel heeft gehad. Onze dank gaat uit naar de activiteitencommissie bestaand uit Freddy, Gerda, Gertjan, Jeannet, Rens en Wilco, die deze dag uitstekend georganiseerd hebben. Ook onze dank aan een ieder die hebben bijgedragen om deze dag tot een succes te maken. Wij denken dan aan hulp achter de bar, spelletjes voor de jeugd en het opbouwen en opruimen. Overigens heeft de activiteitencommissie het afgelopen seizoen met succes meer georganiseerd.

Na 10 mei stonden en staan nog enkele activiteiten op het programma voordat de zomerstop begint. Allereerst was daar de familiedag op 29 mei, ondanks het wat mindere weer, een succes met deelname van 24 teams. Dan op 30 mei zijn 3 spelers van het eerste van Wijthmen uitgezwaaid. Sander en Stefan zijn gestopt en Marco van Riel gaat zijn carrière in het derde voortzetten. Heren bedankt voor jullie jarenlange inzet voor de selectie van vv Wijthmen.
Op 6 juni is er een 7 tegen 7 veteranentoernooi en dan als klap op de vuurpijl op zaterdag 7 juni ‘s morgens het Wijthmen Reuvers pupillen toernooi en ’s middags het Wijthmen Bergman junioren toernooi. Op het moment dat ik dit schrijf moet het veteranen toernooi en het jeugdtoernooi nog plaats vinden. Het worden ongetwijfeld weer successen. De weersvoorspelling is fantastisch dus daaraan kan het niet liggen.

Ik zelf zal er dan niet bij zijn. Ben dan met vakantie en probeer dan met de fiets van Noordoost Spanje (Bilbao) in Zuidwest Spanje (Valencia) te komen.

Het bestuur van vv Wijthmen wenst iedereen een fantastische zomer en we zien jullie weer begin augustus.

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten