zondag 21 september 2014

Een bericht vanuit de Activiteitencommissie

Het afgelopen jaar zijn wij weer druk bezig geweest met het organiseren van activiteiten voor de mensen in Wijthmen en omstreken. 


Voorbeelden van activiteiten van het afgelopen jaar zijn: het dart toernooi, filmavond voor kinderen, bingo en het vijfenveertigjarige bestaan van de voetbalvereniging Wijthmen. Deze activiteiten konden op veel animo rekenen en werden positief ontvangen door de aanwezigen. Hierdoor heeft de activiteitencommissie een mooie basis gelegd voor het aankomende jaar.

Dit jaar gaan wij proberen de lijn door te trekken van het vorige jaar met twee nieuwe leden. Ivonne Bonder en Erik Schonewille
hebben ons team versterkt. Wij zijn alweer om tafel geweest en daaruit kwamen verschillende leuke ideeën. Sommige activiteiten van vorig jaar blijven staan en nieuwe activiteiten worden ingepast. U moet hierbij denken aan darten en een filmavond maar ook een Hollandse avond en een dag waarbij
de Elshof wordt omgetoverd tot een casino. Wij hopen weer op een goede opkomst bij deze activiteiten.

Uw mening telt! Heeft u een goede activiteit in gedachten, opmerkingen en/of aanmerkingen? Op de bar bij de Elshof staat een ideeënbox en op Facebook staat een digitale enquête. Ook is het natuurlijk mogelijk om een email te sturen naar activiteitencommissie@vvwijthmen.nl.
    
                                                               Laat u horen!


De Activiteitencommissie.
Najaarsagenda:

19 oktober          Go Ahead Eagles – PEC Zwolle in de Elshof.

26 oktober        Darttoernooi 16+.

7 november Filmavond voor de jeugd.

29 november Bingo voor volwassenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten