zaterdag 31 januari 2015

Oud ijzer actie 2014

Op maandag 29 december 2014 werd er bij de v.v. Wijthmen de jaarlijkse oud ijzer actie georganiseerd. De dag begon om 9 uur met een kop koffie bij de kantine van de voetbal. Rond half 10 zijn de eerste trekkers weggereden vanaf het sportpark om het oude ijzer op te halen in en rond Wijthmen. ’s Ochtends werd er hard gewerkt en was er al mooi wat oud ijzer opgehaald. Overige metalen zoals accu's, aluminium en koper werden apart gehouden en gesorteerd door Joop in ’t Veld. Om 1 uur werd er in de kantine soep, patat en een frikandel of kroket gegeten waarna de vrijwilligers van de oud ijzer actie weer verder gingen met het ophalen van het oude ijzer. Nadat er nog meer oud ijzer was verzameld, zijn de containers verder gevuld. Aan het eind van de middag waren twee containers gevuld en 1 aanhangwagen met overige metalen.

De opbrengst van de oud ijzer actie 2014 was € 1075,-.

Hierdoor heeft Wolters Recycling te Zwolle ook weer goede zaken gedaan tijdens de oud ijzer actie 2014. Na afloop van de oud ijzer actie werd er samen met de vrijwilligers een paar flessen bier gedronken om de dag af te sluiten.

Hierbij wil ik de volgende personen of bedrijven bedanken:
– Max Beernink, Rens van Gurp, Erik Schonewille en Jorry Veldhuis voor het   organiseren van de oud ijzer actie 2014.
– Noordman dienstverlening Wijthmen, Ronald Diepman, Engbert Klei en Bert en Arnold Schrijver voor het beschikbaar stellen van de trekkers.
– Fam. Kievitsbosch, Ronald Diepman, Engbert Klei en Alfred Meiberg voor het beschikbaar stellen van de wagens voor achter de trekker.
– Frans van Gurp voor het regelen van de containers voor de oud ijzer actie 2014.
– Jerry Fidder voor het beschikbaar stellen van de aanhangwagen waar de overige metalen in bewaard konden worden tijdens de oud ijzer actie.
– Spelers v.v. Wijthmen A1 en een aantal spelers van seniorenteams van v.v. Wijthmen voor het meehelpen tijdens de oud ijzer actie 2014.
– Joop in ’t veld voor het helpen tijdens de oud ijzer actie 2014.
– Café Restaurant “De Mol” voor de lekkere soep, patat, frikandellen en kroketten voor tijdens de middag.
– Wolters Recycling voor het beschikbaar stellen en afhandelen van de containers tijdens de oud ijzer actie 2014.
– Alle klanten bedankt voor jullie inbreng tijdens de oud ijzer actie 2014.

Laat ons in 2015 niet in de steek!!!

Bewaar nu alvast uw oude ijzer en overige metalen voor de volgende oud ijzer actie van de v.v. Wijthmen, december 2015 tussen Kerst en Nieuwjaar.
Jorry Veldhuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten