zaterdag 31 januari 2015

Robbie van Krevel erevoorzitter

Robbie van Krevel is tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op 3 januari, in aanwezigheid van zijn vrouw Annie, 
 
 
benoemd tot erevoorzitter van
Stichting Gemeenschapscentrum De Elshof 
 
 
 
 
(lees: Kulturhus).
 
Robbie van Krevel, op 14 januari 65 jaar geworden, heeft een lange staat van dienst voor 'Wijthmen'. Vele jaren heeft hij zich ingezet voor volleybalvereniging en stichting. Altijd met aandacht voor het algemeen belang. Altijd met de bedoeling om de boel bij elkaar te houden.
 
In zijn lange periode als stichtingsvoorzitter is de herbouw van het oorspronkelijke gemeenschapscentrum tot Kulturhus met Basisshool De Kubus tot stand gekomen. Dat was een helse operatie met veel hoofdbrekens aan de bestuurstafel, maar Robbie was ook niet te beroerd om vele zaterdagen met zijn knieën in de modder te liggen om met het zware straatwerk te helpen.
 
Bij de heropening van het Kulturhus in 2007 lanceerde Robbie het plan voor een ouderenvoorziening, waardoor mede-Wijthmeners op hoge leeftijd vanwege hun gezondheid niet meer zouden hoeven te verhuizen. Nog steeds is hij als penningmeester van Stichting Ouderenzorg Wijthmen en achter de schermen betrokken bij de redding van de RK-kerk voor het dorp. Hij zingt ook nog steeds in het kerkkoor.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten