zondag 15 maart 2015

Plantenactie volleybal-vereniging Wijthmen/Hoonhorst.

 
Op de dag dat ik dit stukje schrijf, 1 maart, begint de meteorologische lente.
We kunnen de balans op maken over de winter van 2014-2015. We zijn het waarschijnlijk snel met elkaar eens: de afgelopen winter wilde eigenlijk nooit een echte winter worden. Het was het allemaal net niet. Voor de liefhebbers van schaatsen op natuurijs was het al helemaal niets. Deze winter gaan we maar snel vergeten. 
We gaan uitkijken naar het voorjaar met al zijn aantrekkelijke kanten. Voor de tuinliefhebbers betekent het: we mogen weer aan de slag. Voorzichtig beginnen we de tuin te ontdoen van de resten van het vorige groeiseizoen. Deze resten kunnen afgevoerd worden in een groencontainer, op de composthoop of versnipperd tussen de planten gestrooid. Opruimen geeft een goed gevoel, maar levert wel een lege aanblik op.
Voor dit laatste heeft de volleybal-vereniging een oplossing. Op woensdag 22 april a.s. kunt u ons weer aan de deur verwachten met een grote keuze aan planten om uw tuin of plantenbakken op te fleuren. Vanaf 17.00 uur komen we bij u langs. We kopen de planten in bij een erkende kweker, die alleen maar goed plantenmateriaal aflevert tegen scherpe prijzen. Ook dit jaar geldt weer voor de volleybal-vereniging: u een gevulde bloementuin de volleybal-vereniging een gevulde kas.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten