zondag 15 maart 2015

Voorjaarsconcert Christelijke Brassband Excelsior Zalk ”Voordat de zon opkomt”

Zaterdag 4 april 2015, 20:00 uur in de
Hervormde Sint Nicolaaskerk, Kerkplein 22 Zalk
 
Vorig voorjaar verraste de Christelijke Brassband Excelsior Zalk met een Bioscoopconcert. Eindelijk was er een bioscoop in Zalk, met levende muziek onder de filmbeelden!
Dit jaar pakt Excelsior het heel anders aan. Op zaterdag 4 april is het Stille Zaterdag, de dag tussen Goede Vrijdag en Pasen. Een passende dag voor een concert met als titel “Voordat de zon opkomt”. Licht en donker komen tot uitdrukking in de muziek en het sfeervolle decor van de Hervormde Sint Nicolaaskerk van Zalk.
Het is Excelsior wel toevertrouwd zo’n concert te geven. De brassband heeft een lange traditie in concerten op allerlei locaties en voor allerhande gelegenheden. De kwaliteit van de band, met de karakteristieke warme koperklank, staat al jaren op een hoog peil en wordt bewaakt door de vermaarde brassband-dirigent Rieks van der Velde.
U bent van harte welkom op 4 april in de Hervormde Sint Nicolaaskerk aan het Kerkplein 22 in Zalk. Het concert begint om 20:00 uur en kaarten à € 7,50 (inclusief een consumptie in de pauze) kunt u kopen aan de kassa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten