zaterdag 21 maart 2015

Haal je taalvaardigheid op!

Wat voor reden je ook hebt, het is altijd leuk je taalvaardigheid op te halen!


Binnenkort breken de vakanties weer aan en we vertrekken naar zonnige oorden als Frankrijk, Spanje of Italië. Je redt je daar redelijk met je Engels of de bijna vergeten taalkennis van school. 
Tot je merkt, dat het gerecht, dat je net besteld hebt niet lijkt op de biefstuk die je verwachtte. Of dat de weg naar het strand doodloopt op een industrieterrein....
Als je dan zo vaak naar datzelfde prachtige land gaat, hoe leuk is het dan om ook echt met die aardige mensen te kunnen praten. 
Of je doet zaken met het buitenland. Je kunt er niet omheen, de wereld wordt steeds kleiner en we hebben contacten met bijna alle landen in de wereld. Je gaat exporteren naar China, dat lukt beter en met meer respect, als je op de Chinese manier en in hun taal je mogelijkheden kenbaar kunt maken.
Je bent als Engelse met een Nederlander getrouwd en woont nu met je gezin al een paar jaar hier. Iedereen is ontzettend vriendelijk in je omgeving en spreekt je altijd in het Engels aan. Maar daardoor ga je de taal nooit beheersen. Het zou fijn zijn, je woordje in het Nederlands te kunnen doen en zo deel uit te maken van de gemeenschap om je heen. 
Of je nu ervaren bent, of beginner. Of het nu om zakelijke redenen is of voor je plezier. Het is fantastisch om een taal beter te beheersen!
Bij International Language Inn kun je om alle denkbare redenen aan je talenkennis werken.
Dat kan in een op een lessen, maar ook in groepscursussen.
Allemaal in een huiselijke, ongedwongen sfeer en heel professioneel.
Je zult merken, dat je al snel op een meer zelfverzekerde wijze met je talen om kunt gaan.
Kijk voor meer informatie op onze website www.ili.nu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten