donderdag 14 mei 2015

Dagbesteding voor ouderen in de driehoek HEINO-DALFSEN-ZWOLLE

HOUDT OPEN DAG OP ZATERDAG 13 JUNI VAN 10.30 – 16.00 uurAlweer 4 jaar bieden  Marion en Ina, dagbesteding voor ouderen aan op het melkveebedrijf van Ina’s man, Gert.  In een huiselijke omgeving, gelegen in alle rust en ruimte zijn ouderen 4 dagen in de week van harte welkom. Het gaat hierbij om ouderen die te kampen hebben met desoriëntatie in tijd en ruimte (dementie of alzheimer), moeite hebben om structuur in hun dag aan te brengen, die tot weinig activiteit meer komen of die behoefte hebben aan sociale contacten omdat ze anders in een sociaal isolement dreigen te raken.

Tijdens onze open dag kunt u de vele mogelijkheden zien die wij ouderen op een dag te bieden hebben. Onze prachtige bloemen- en groentetuin, de muurkas, de dierenweides met geiten, schapen, konijnen, kippen en eenden, de werkruimte voor het timmeren, schilderen e.d., de duofiets, wandelen naar Soeslo of gewoon genieten aan de keukentafel.

U kunt dan ook kennis maken met Marion, Ina, Gert, onze vaste medewerker Jolanda Braakman  en vrijwilligers, die samen op een professionele manier de dagbesteding verzorgen.


 

U KOMT TOCH OOK!

GANZEPANWEG 2A, 7722MG Dalfsen  www.damhoeve@hetnet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten