donderdag 14 mei 2015

Koningsdag 27 april 2015


Na de vele regenachtige voorspellingen was het droog in de ochtend van 27 april. Dat was natuurlijk super, want hierdoor konden rond 9 uur een heleboel mooie versierde fietsen, skelters en driewielers zich klaarmaken om aan de optocht te beginnen. De bonte stoet werd begeleid door de gave muziek van Adriaan van  Krevel. De trekker werd weer bestuurd door Benny Nijboer. De stoet met kinderen verplaatste zich volgens de vaste route vanuit de bebouwde kom naar het sportveld. Het was erg leuk dat er mensen langs de route stonden die de stoet toezwaaiden. Eenmaal aangekomen bij het sportveld stonden alle spellen al klaar! Iedereen had zin om te beginnen.

 

Nadat de groepsindeling bekend was gemaakt, konden de kinderen in groepjes van start. Voor de verschillende leeftijdsgroepen waren leuke spellen te doen. Met name het springkussen was een zeer gewild onderdeel. Daarnaast hebben de kinderen gestreden in estafettes, schatkistjes gezocht, en zich vermaakt met allerlei andere opdrachten en spellen.

Mede dankzij de begeleiders van die groepjes die deze ochtend vrijwillig hielpen, werd de ochtend weer een groot succes!

 

Tijdens de optocht en de spellen heeft de jury de versierde fietsen en skelters nauwkeurig beoordeeld. Dit jaar ging de 3e prijs naar Lynn Mestebeld, de 2e naar Romee Selles en de 1e prijs was voor Flint, Sam & Benjamin van Krevel.

 

 

We hebben ondertussen een paar enthousiaste nieuwe leden mogen verwelkomen in onze commissie. Marlous Hulsmann, Sabine Krul en Pepijn de Vries hebben zich dit jaar ook ingezet tijdens de voorbereidingen van het Koningsfeest.  

 

Groeten,

De Evenementencommissie

 

Mieke Peek, Nicole van der Kolk, Ashley Steinebach, Marlous Hulsmann, Sabine Krul, Pepijn de Vries en Marlon Pulles.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten