woensdag 6 mei 2015

Veteranen v.v. Wijthmen

Het werd tijd dat jullie iets van de veteranen van v.v. Wijthmen horen.  Vanuit het  beruchte Wijthmen4 van Joop Veldhuis kwamen ideeen om oud-voetballers van het opgeheven  4e en andere oud-gedienden op een of andere manier toch bij Wijthmen betrokken te houden.  Het wekelijks over een heel  veld dartelen en daarbij spelen tegen fitte jeugdspelers die je eigen kinderen hadden kunnen zijn was voor velen geen  optie meer. Als de 3Rs hebben we de koppen bij elkaar gestoken. Aansluiten bij de 7x7 Zwolse veteranencompetitie 45+ op de vrijdagavond was een optie. Spelen op een half veld heeft menig oud-speler (ook in leeftijd) toch nog over de streep getrokken. Gerard Reins regelde de it-ondersteuning en in Henri  Teusink vonden we een sponsor  die ons een kompleet tenue “de Mol”  voor de opstart ter beschikking stelde. 

In seizoen 2013-2014 hebben we met een klein clubje aan een 7tal toernooien meegedaan met wisselend succes. Af en toe hadden we bijna de rode lantaarn in handen, maar ook 2x bijna de hoofdprijs te pakken. Reden genoeg dus om met het 7x7 voetbal in 2015 door te gaan. We hebben inmiddels toernooien van Zwolsche Boys, Berkum, Heino, WVF, CSV en ZAC achter de rug en daarbij ook een aantal nieuwe voetballers  kunnen verwelkomen.  We zitten inmiddels op 15 spelers en hebben zo mooi een ruime en noodzakelijke bezetting. De bank is namelijk vaak vrijwillig goed bezet.  Op dit moment bestaat veteranenploeg uit Hans Krul, Jerry Fidder , Ronnie Noordman, Henk Hengelveld, Henry Beernink, Marcel Poppe, Erwin Blokzijl, Gerard Holterman, Richard Klink, Henk Klink, Gerard Reins,  Auke Breeuwsma, Robert Hulsman, Robert krul en Rob Schonewille.  Inmiddels is het ook gelukt om een sponsor te vinden. ” Meiberg  dienstverlening” heeft ons in maart 2015 voorzien van  nieuwe tenues en tassen. 

We hebben gemerkt dat tijdens de toernooien,  waar veel oud-1ste elftal spelers van Zwolse verenigingen aan meedoen, de naamsbekendheid van “de Mol” wel aan Wijthmen verbonden is. Hopelijk kunnen we voor Alfred Meiberg daar in de toekomst ook aan bijdragen. Zin om een keer te kijken? Op vrijdagavond 29 mei 2015 ligt de organisatie bij ons en vindt het toernooi plaats in Wijthmen. Aanvang om 19.30u en einde 21.30u. En anders houden wij jullie op de hoogte van het resultaat en de speeldata  2015-2016 in een volgende Elshofbode.

 

 
Met vriendelijk sportgroeten

3Rs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten