zondag 20 september 2015

Grassparty Herfte-Wijthmen 2015 weer achter de rug!

 

De teiltjes liggen weer in de opslag en de tent is inmiddels ook weg. Dit betekent dat er aan de 28ste editie van de Grassparty een einde is gekomen. Deze editie van de Grassparty werd gegijzeld door de regen. Maar ondanks het slechte weer lieten de deelnemers van de diverse activiteiten zich niet weerhouden om naar de tent te komen.

Op de vrijdagavond konden de straten van Wijthmen en Herfte zich weer van hun beste kant laten zien door een statafel te bouwen en zich met elkaar te meten in een straatquiz.  De quiz, gepresenteerd door Edwin Spijker, bestond naast vragen over de voetbalvereniging en de HWZ ook uit een spel met letterpakken waar met 5 personen een woord moest worden gevormd.  Uiteindelijk ging de Herfterlaan er met de hoofdprijs vandoor. De Woestijnenweg kreeg de prijs voor de mooiste statafel. Al met al was de vrijdagavond een gezellige avond met een goed spelend Kraakthelder op het podium.
Op zaterdag stonden er weer een aantal vaste waarden op het programma. Vooral de oldtimer-trekkerrit en de beachvolleybal konden weer op veel deelnemers rekenen. De meeste trekkerrijders hadden het regenpak uit de kast gehaald om toch vooral niet de rit én de gehaktbal van de Mol te missen. De volleyballers konden bij een bui gauw richting de tent stormen om daar te schuilen en vervolgens te genieten van de drive-in show van Gerard Holterman. De Subtoppertjes wonnen uiteindelijk dit prestigueze toernooi. S'avonds stond de topband Barcode op het programma om de 556 bezoekers te vermaken.

Op de traditioneel gezellige zondag stond een muziekbingo met "geweldige" prijzen op het programma.Uiteraard was het duo Men in Music ook aanwezig. De aangekondigde mystery guest bleek Patrick van Eijk te zijn. Ook was er onverwachts nog een zanger op het podium. Na enige rondvraag bleek dit zanger Roelof te zijn. Deze zanger was ons door Casteel beveiliging cadeau gedaan. Dit maakte dat er niet 1 maar 2 mystery guests op het podium stonden. Na al dit muzikale vertoon deed het DJ duo Beltman/VdBerg nog een duit in het zakje.
Wellicht aan sommigen voorbij gegaan maar op zondag had Edwin (Henke) Noordman een waar jubileum shirt aan. Edwin is namelijk al 25 jaar organisator van de GrasspartyOok bij deze nogmaals bedankt voor de vele jaren inzet.
Naast dit jubileum zijn er een tweetal mensen die de organisatie gaan verlaten. Namelijk Martin (Sjoerd) van Gerner en Roy Beltman. Heren ook jullie bedankt voor de jarenlange inzet.
Tot slot wilen we alle bezoekers en vrijwilligers bedanken. Graag zien we jullie terug op de 29ste editie in 2016.
Mocht je nog leuke ideeën hebben voor een volgende editie, stuur dan een mail naar info@grassparty.nl of schiet een van de organisatoren aan.

Met feestende groet,
De Grassparty organisatie.T

Geen opmerkingen:

Een reactie posten