zondag 6 september 2015

Uit de bestuurskamer van de voetbalWat een zomer hebben we achter de rug!!!!!! 

Prachtig weer maar ook heel veel water.
Maar het belangrijkste voor vv Wijthmen is het gerealiseerde kunstgras veld.
Door zo’n kleine 80 vrijwilligers is enorm veel werk verricht. Niet alleen voor het kunstgrasveld maar ook aan het verfraaien van de toegang en de fietsenstalling. Hier kan het bestuur alleen maar een hele diepe buiging voor maken. Vrijwilligers heel, heel erg bedankt. Naast het werk verricht door deze vrijwilligers hadden we ook ondersteuning van de firma Mulder/Eykelkamp, de firma Centraal, Het Hervormd Weeshuis en de gemeente Zwolle. Hiervoor uiteraard ook onze grote dank. In de herfstvakantie wordt het veld nog officieel geopend met een feestelijk tintje eraan. De uitnodiging hiervoor volgt nog.

Inmiddels is de kop van het seizoen eraf. Diverse wedstrijden zijn alweer gespeeld met wisselend resultaat en het eerste elftal heeft ook de eerste competitiewedstrijd achter de rug. De meeste leiders en trainers zijn ingevuld en een trainer voor het tweede wordt hopelijk spoedig ingevuld. 

Club van 50. Op initiatief van de sponsorcommissie is een club van 50 opgericht. Iedereen die vv Wijthmen een warm hart toedraagt kan lid worden. Het doel van de club van 50 is de vv Wijthmen financieel te ondersteunen. Het geld wordt aan projecten besteed die niet uit de normale begroting betaald worden. Er worden 3 personen gezocht die voor deze club een commissie vormen en die uiteindelijk beslissen welke projecten financieel gesteund worden. Meer informatie komt op de website te staan. Lijkt het je wat meld je dan nu aan bij één van onze bestuursleden.

HELAAS HEEFT NOG NIEMAND ZICH GEMELD OM TOT DE COMMISSIE TOE TE TREDEN. HET IS ECHT NIET VEEL WERK. ÉÉN KEER PER JAAR MOET ER DOOR DE COMMISSIE BESLOTEN WORDEN WAAR HET GELD DAT GEDURENDE HET JAAR IS INGELEGD AAN WORDT BESTEED. VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP DE WEBSITE OF VRAAG EEN BESTUURSLID.

Wat ons ook veel zorgen baart is het feit dat de jeugdcommissie/bestuur een minimale bezetting heeft. Dit wordt in november nog nijpender, omdat dan Patty van de Vlist er mee gaat stoppen. Dan bestaat het jeugdbestuur nog uit Rens van Gurp en Ines en Monique Jentink. Eigenlijk is een bezetting met 5 personen minimaal en dit worden er dan nog maar drie.

UITBREIDING IS ECHT NOODZAKELIJK. OUDERS VAN DE JEUGDSPELERS NEEM JULLIE VERANTWOORDING. INFORMEER BIJ DE HUIDIGE JEUGDBESTUURSLEDEN WAT HET BETEKEND EN MELD JE AAN. ALLEEN MET EEN GOEDE BEZETTING VAN HET JEUGDBESTUUR KUNNEN WE DE OPLEIDING VAN DE JEUGD OP PEIL HOUDEN.

Nu weer even iets positiefs. Hebben jullie de nieuwe website al eens goed bekeken? Ziet er echt prachtig uit. Hulde aan Angeli Poppe, Gerard Hulsmann en Dennis Ophoff. Wanneer het nog even meezit wordt op korte termijn ook nog club tv gerealiseerd.

Rest me nog iedereen een fijn seizoen toe te wensen met hopelijk goede resultaten.

Tot de volgende keer,

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten