dinsdag 1 september 2015

Nieuws van de KubusHet nieuwe schooljaar is weer begonnen. En het schooljaar begon na 2 weken school al met het schoolreisje. Die is voor het eerst naar het begin van het schooljaar gegaan.

Dinsdag 1 september was het zover. Om 8.45uur kwam de bus voorrijden voor de groepen 4 t/8 die gingen deze dag naar Ponypark Slagharen. Beetje jammer waren de geblindeerde ramen van de bus, maar dat mocht de pret niet drukken. Uitgezwaaid door ouders, opa’s & oma’s en door de groepen 1,2&3 begon de reis naar Slagharen. De eerste snoepjes werden al snel gepakt en na menig liedje kwamen ze aan in Slagharen.

                   Groep 6,7 en 8


Na wat afspraken te gemaakt hebben kon de pret beginnen, achtbanen, waterbanen, vrije val, olifantjes, theekopjes, winkeltjes, draaimolen, show alles was er. Tussen de middag patat met een snack en door voor de volgende ronde. Tegen 16.15uur kwam de lege bus weer terug op school. Bijna alle ouders raakten volledig in paniek, want waar waren de kinderen …….ooohhh gelukkig ze zaten op de grond. Blijft leuk het grapje van de lege bus en nee de ouders waren niet in paniek.
   

                                        Groep 4/5Groep 1,2&3 vertrok wat later. Zij werden met auto’s gebracht naar de Flierefluiter in Raalte.
Nadat zij ’s ochtends de andere groepen hadden uitgezwaaid, vertrokken ze met auto’s naar hun bestemming. Daar aangekomen mochten de kinderen zelf bedenken waar ze wilden spelen.

Buiten konden ze geitjes aaien, maar ook konijnen en cavia's optillen en knuffelen, pony rijden, van de glijbanen, op de trampolines. En binnen was een hele grote speelzolder, waar ze hutten konden bouwen van blokken, racen op de fietsjes en heel veel klimmen, klauteren en glijden. Er was ook een glijbaan die helemaal donker was en zelfs juf vond die spannend!
Tussendoor konden we ook lekker smikkelen van patat en een ijsje, mmmm!
Het was een super leuke dag!


                                               

                                                         Groep 1,2 en 3Ouderraad De Kubus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten