dinsdag 6 juni 2017

Streep door 10-jarig JubileumfeestSoms moet men kiezen. Daarom heeft het bestuur van Stichting Gemeenschapscentrum De Elshof besloten een streep te zetten door de plannen voor het tienjarig jubileumfeest op 7 juli as.

Er liggen enkele goede redenen aan die beslissing ten grondslag. Allereerst ontstond weinig respons op de aankondiging van het feest. De mogelijke feestvierders zijn kennelijk met hun gedachten bij zomerse activiteiten, zon, zand en zee, festivals, vakantie.

Maar de voornaamste reden is het verzoek van PEC Zwolle aan de voetbalvereniging om enkele weken (vanaf 24 juni) op het hoofdveld in Wijthmen te komen trainen en een oefenwedstrijd (14 juli) te spelen. Een uitgelezen kans om Wijthmen te promoten. Veel bezoekers zullen De Elshof aandoen en de publiciteit zal navenant zijn. Het doet wel een groot beroep (in tijd en energie) op het Wijthmener vrijwilligersbestand. 

Omdat het beter is om één ding goed te doen, dan twee dingen half, is het uiteindelijk tot het spijtige besluit gekomen om het Kulturhus-jubileum in stilte te laten passeren. Voor de vrijwilligers binnen de stichting komt wel een apart feest, later dit jaar.

Meer nieuws over PEC Zwolle in Wijthmen staat elders in deze Elshofbode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten