maandag 11 december 2017

Sagezo speelt "Geen Piet, maar pizza"

 Volgend jaar gaat Sagezo het stuk Geen Piet, maar pizza op de planken brengen. Het is een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Wilma Renes-Leertouwer.



Het stuk speelt zich af in een pizzeria, die een flinke verbouwing ondergaat. Dat vergt nogal wat van de decorbouwers onder ons. In de voorbereiding, maar ook tijdens de voorstellingen. Het doek zal wat vaker dichtgaan dan normaal: niet alleen tussen de bedrijven, maar af en toe ook midden in een bedrijf.



Piet en Bep runnen een wat verlopen pizzeria. Als ze een mooie geldprijs winnen, kunnen ze eindelijk hun zaak opknappen en zijn ze van de ondergang gered. Maar u snapt het al, er zit een addertje onder het gras. Alles loopt anders dan ze het zich zo mooi hadden voorgesteld en de oplossingen die Piet bedenkt, maken het er niet beter op...



Onze toneelgroep is uitgebreid met een jonge blom, de 16-jarige Anouk Poppe. Zij treedt in de voetsporen van haar moeder Willemien, die jarenlang bij Sagezo heeft gespeeld. Kom haar kunsten en die van de andere spelers bewonderen tijdens een van onze voorstellingen: zaterdag 27 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari. De voorstellingen vinden plaats in het Parochiehuis, aanvang 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt alle avonden 6 euro.



Na afloop van elke voorstelling vindt weer onze fameuze verloting plaats, waarin tal van prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is traditiegetrouw een gevulde boodschappenmand met een waarde van 50 euro. We hopen dat u ook na de verloting nog gezellig nablijft onder het genot van een hapje en een drankje.



Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar bij:

Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 06-52282741

Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 0529-401926 of 06-16884981



Graag tot ziens bij een van onze voorstellingen!



Namens Sagezo,

Gemma Rosendaal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten