zondag 10 december 2017

Uit de bestuurskamer van de voetbalZoals al in de vorige Elshofbode werd vermeld is op 2 november de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Hier nog even de samenstelling van het huidige bestuur. Voorzitter is Frans Kerkum, secretaris is Jacqueline Noordman, penningmeester is Hermien Meijer (deze drie zijn tevens het dagelijks bestuur), Bestuurslid seniorzaken is Erik Bos, bestuurslid jeugdzaken is Erik Schonewille en algemeen bestuurslid met vooral onderhoud en materiaal onder zijn hoede is Thijs Hulsmann.

Het verzoek, binnengekomen bij het bestuur om het sportpark op zaterdag voor 12 uur rookvrij te maken, wordt opgepakt. De meningen zijn hierover natuurlijk verdeeld en hoe te handhaven moet nog worden bezien. Het zou mooi zijn wanneer ouders en begeleiders elkaar erop zouden aanspreken. Wanneer we echt hiermee aan de gang gaan komen er bordjes die geleverd worden door de Hartstichting. Hierdoor wordt rookvrij sportpark ook kenbaar gemaakt aan de tegenpartij.

Naast dit soort zaken wordt er natuurlijk fanatiek gevoetbald. De jeugdcombinatie doet het prima en spelen ook nog eens in een prachtig tenue, Wijthmen 1 doet het goed en ook Wijthmen 2 en Wijthmen 3 winnen op zijn tijd hun wedstrijden. De dames hebben de draad weer opgepakt na een wat moeizaam begin maar winnen nu ook wedstrijden weer. Bij de senior heren is het wel elke week puzzelen om complete teams op de mat te krijgen. Soms moeten wedstrijden uitgesteld worden, maar tot nu toe lukt het. We moeten dit probleem gezamenlijk oplossen. Dus minder makkelijk afschrijven en hopelijk herstellen alle blessures tijdens de winterstop.

Afgelopen zaterdag 9 december was er weer “Foute Kerst”. De organisatie was er weer druk mee en hebben ervoor gezorgd dat het weer een succes geworden is. Je hebt wat gemist wanneer je niet bent geweest.

Een nog een puntje van aandacht. Kleedkamers moeten na elke wedstrijd schoongemaakt worden. Ook wanneer de kleedkamer na een wedstrijd nog een keer gebruikt gaat worden. Ook de binnen kleedkamers moeten na gebruik schoongemaakt worden en niet alleen droog vegen maar gewoon met water. Wanneer dan op zaterdag om vijf uur de kleedkamers leeg zijn moeten ze gewoon schoon zijn. Het is nu een paar keer voorgekomen dat op maandag mensen bezig zijn om de troep in de kleedkamers op te ruimen. Dat is niet de bedoeling. En laten we er ook voor zorgen dat elk team in de juiste kleedkamer zit. Dat voorkomt problemen. Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat dit voor elkaar komt!!!!

Verder zoeken we nog steeds een vervanger voor Dick Smeenk als gastheer op zaterdag bij thuiswedstrijden van het eerste en zijn we nog steeds opzoek naar een vervanger van Jeroen Harink als wedstrijdsecretaris. Verder heeft onze secretaris aangegeven dat dit seizoen haar laatste seizoen is. Ook voor Jacqueline zoeken we dus een vervanger/ster. Denk en zoek mee aub!!!!!

Datums om te onthouden: 28 en 29 december IJsselcup in WRZV hallen, 
6 januari 2018 nieuwjaarsreceptie van de stichting de Elshof voorafgegaan met een onderling toernooitje (hiervoor is al een mail rondgegaan), 13 januari 2018 de Wijthmenerplasloop (de inschrijving is al open op www.mijninschrijving.nl of op www.wijthmenerplasloop.nl)
.
Voor diegene die ik niet meer zie of spreek alvast fijne dagen en tot in 2018

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten